Skyrimban házasodás, házvétel?
Figyelt kérdés
Skyrimban hogy kell összeházasodni valakivel és hogy kell házat venni? És melyik a legjobb ház amit lehet venni?2012. jún. 22. 13:06
31/54 A kérdező kommentje:
Jaaaaaj de hát télleg a feleségem is követ. Na várj még egy kérdés ha meghal a nejem újranősülhetek?
2012. jún. 24. 16:34
33/54 A kérdező kommentje:
Lehet benne gyereket csinálni?
2012. jún. 24. 16:40
34/54 Lunala válasza:
Nem XD :D A házasságon kívül semmi "családalapítós" opció sincs benne :)
35/54 A kérdező kommentje:
hogy tudok állattá átváltozni mert láttam videóba hogy valaki sárkánnyal játszik
2012. jún. 24. 16:48
36/54 Lunala válasza:
Azt sajna nem tudom bocsi :S Annyit tudok, hogy a console-ba kell beírni valamit, miközben a sárkány a földön van és célba van véve.
37/54 A kérdező kommentje:
Én már rájöttem néztem egy tutorial videót console -> rákattintasz a sárkányra -> beírod hogy TC -> nyomsz egy enter és már sárkány vagy
2012. jún. 24. 16:54
38/54 A kérdező kommentje:
ez lesz az első cheatem ha egyáltalán megcsinálom
2012. jún. 24. 16:55
39/54 A kérdező kommentje:
A feleségemnek nekem kell cuccot adni hogy tudjon harcolni vagy van sajátja?
2012. jún. 25. 11:32
40/54 Lunala válasza:
Neked kell adni neki, különben csak puszta kézzel harcol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!