Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban milyen karakteretek...

Skyrimban milyen karakteretek van?

Figyelt kérdés

Faj, páncél, fegyó, "kaszt", stormcloak vagy imperial

Amúgy nekem egy 12-es Nord warriorom van teljes dwarven páncél és 2 egykezessel megyek az egyik egy dwarven sword amitől meggyullad az ellenfél a másik egy dwarven axe amitől az ellenfél meggyullad ezen kívül még van egy dwarven íjam (igen arról álmodok hogy egyszer egy dwarven centurion master leszek XD) egy teljes stormcloak officer páncélom és vérfarkas vagyok.

2012. jún. 22. 16:04
1 2 3
 1/22 Cloofer ***** válasza:

Nekem 43-as Khajiit lopakodós íjász kombóm van.

Dragonbone és Dark Brotherhood armor kombinálva.

Fegyvernek közelharca (nem sok ilyen van csak hátulról támadáshoz)tőrnek Blade of Woe, kardnak pedig Deadric Sword (Superior)

Távolra pedig egy Dwarven Bow (Legendary).

Dark Brotherhood vezetője nemmellesleg. :)

Kb. egy Ancient Sárkány nekem egy olyan 10 nyíl + 3 üvöltés

Óriásokkal sajna ez nem ilyen könnyű xD

2012. jún. 22. 16:18
 2/22 A kérdező kommentje:
ja azt kifelejtettem hogy a dwarven bowom az fine :)
2012. jún. 22. 16:21
 3/22 A kérdező kommentje:
ja meg nem 12es hanem 16os vok
2012. jún. 22. 16:22
 4/22 A kérdező kommentje:
amúgy én óriásoknál csak a lábukat verem mármint úgy hogy verem a lábát látom lendül a keze egyből hátra kockázatos taktika de néha bejön
2012. jún. 23. 10:38
 5/22 A kérdező kommentje:
mamutokról ne is beszéljünk oda is van egy ölég idióta taktikám addig menekülök előlük amíg nem találok egy ilyen fedezékféleséget pl. egyszer már volt olyan hogy fél skyrimon keresztül mentem hogy találjak egy nagyobb követ ami mögé nem tud a mamut bejönni
2012. jún. 23. 10:40
 6/22 anonim ***** válasza:
25-ös nord warrior vagyok. én fel megyek a hegyre és lenyilazom a mamutot meg fus-ro-dah xD
2012. jún. 23. 11:25
 7/22 Cloofer ***** válasza:

Mamut az piskóta :)

Fus Ro Dah, íjjal meg a fejét lövöm fedezékből (magasabb pontról mint ahol ő van persze :P)

Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy Stormcloak vagyok, és megvan minden birodalmik város, csak Solitude hiányzik, de megyek is és elfoglalom xD.

Meg most egyik osztálytársam nekem adta az egyik Skyrim mentését egy hétre, hogy mit alkotok rajta amíg nyaralnak.

Az egy Imperial-os 15-ös Orc harcos.

:)))

Hú kicsit meg lesz lepődve mikor visszajön most csak azzal tolom.

2012. jún. 23. 11:54
 8/22 A kérdező kommentje:
Mi az a Fus-ro-dah?
2012. jún. 23. 13:07
 9/22 A kérdező kommentje:
a fus-ro-dah az az unrelenting force nem?
2012. jún. 24. 11:58
 10/22 Cloofer ***** válasza:
igen
2012. jún. 24. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!