Skyrimban milyen karakteretek van?
Faj, páncél, fegyó, "kaszt", stormcloak vagy imperial
Amúgy nekem egy 12-es Nord warriorom van teljes dwarven páncél és 2 egykezessel megyek az egyik egy dwarven sword amitől meggyullad az ellenfél a másik egy dwarven axe amitől az ellenfél meggyullad ezen kívül még van egy dwarven íjam (igen arról álmodok hogy egyszer egy dwarven centurion master leszek XD) egy teljes stormcloak officer páncélom és vérfarkas vagyok.
Nekem 43-as Khajiit lopakodós íjász kombóm van.
Dragonbone és Dark Brotherhood armor kombinálva.
Fegyvernek közelharca (nem sok ilyen van csak hátulról támadáshoz)tőrnek Blade of Woe, kardnak pedig Deadric Sword (Superior)
Távolra pedig egy Dwarven Bow (Legendary).
Dark Brotherhood vezetője nemmellesleg. :)
Kb. egy Ancient Sárkány nekem egy olyan 10 nyíl + 3 üvöltés
Óriásokkal sajna ez nem ilyen könnyű xD
Mamut az piskóta :)
Fus Ro Dah, íjjal meg a fejét lövöm fedezékből (magasabb pontról mint ahol ő van persze :P)
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy Stormcloak vagyok, és megvan minden birodalmik város, csak Solitude hiányzik, de megyek is és elfoglalom xD.
Meg most egyik osztálytársam nekem adta az egyik Skyrim mentését egy hétre, hogy mit alkotok rajta amíg nyaralnak.
Az egy Imperial-os 15-ös Orc harcos.
:)))
Hú kicsit meg lesz lepődve mikor visszajön most csak azzal tolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!