Hogyan telepítsem a Sims 3 Pets-et, ha már rajta van előzőleg a Generations? (persze kalózkiadásban. ) - az alapjáték eredeti.
Tegnap feltelepítettem a Sims 3 Generations-t (tökéletesen működik), most viszont szeretném felrakni a Sims 3 Pets-et, csak itt nem értem hogyan kell megcrackelnem. Mert ugye a Gen-nél úgy volt, hogy be kellett másolnom a crack fájlt az alapjátékhoz. Most viszont arra gondoltam, hogy ha ugyanezt teszem a P-nél, akkor lehet, hogy a Pets felülírja a G-t,ami eltűnik. Nem tudom értitek e. :D
Kérlek segítsetek! Köszi előre is. :)
Nem fogja felülírni :) Vagyis hát nem úgy, hogy az baj lenne. Tedd fel nyugodtan a Pets-et, majd használd ezt a crack-et: [link]
Katt a hatalmas "CLICK HERE TO DOWNLOAD THE FIX! (PC)" feliratra, töltsd le, nyisd meg WinRar-ral, majd tedd a Crack mappában lévő 2 fájlt az alapjáték mappájába.
na letöltöttem a piratebayről egyet
kicsomagoltam, de nem találtam benne 1 képfájlt se amit csatizhatnék..:/
viszont megtaláltam az összes többi fájlt (mintha már telepítettem volna).
Emellett megtaláltam a Cracket, de 2 van. :O 2 mappa van: # Crack 1 és # Crack 2 és mind a kettőt rakjam át az alapjátékhoz ugyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!