Miért szaggat be a GTA 4? Lehet a gépemmel van a gond? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Telepítettem a gta 4-et és eléggé szaggat...
valaki valami tanács?:/
Itt vannak a gépem tulajdonságai,ha kell még vlmi infó a gépemről szóljatok,mert nem nagyon értek hozzá:D
Válaszokat előre is köszi :/:)
16/L
2012. jún. 17. 07:40
2/8 A kérdező kommentje:
értem és vlmi bővebb infót nem kaphatnék?:) mármint pontosan mivel van a baj?:/
2012. jún. 17. 07:56
3/8 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is írta, gyenge a géped.
Lehet hogy gépigény szerint éppen el kéne futnia rajta minimumon de köztudottan a gta 4 egy optimalizálatlan sz.ar, és a minimumhoz is kell úgy kb 2.00 Ghz-es processzor.
4/8 A kérdező kommentje:
értem,és egy rpcesszor tuning nem segítene?:/ vagy am. az kockázatos dolog?
2012. jún. 17. 08:51
5/8 A kérdező kommentje:
processzor*
2012. jún. 17. 08:51
6/8 anonim válasza:
á ez nagyon gyengusz kis gép... az én gépem: pentium dual core 2,8 ghz; 4gb ram, de még ezen is be tud szaggatni... kivétel a teljesen low graf
7/8 anonim válasza:
Gyenge is a géped, de próbáld felpatchelni, ott már kicsit javítottak az optimalizáláson.
8/8 anonim válasza:
Ezen felesleges bármilyen tuning, játékpatchelés. Az én processzorom egy E6300-as, de még ezen sem fut tükörsimán a legalacsonyabb grafikán sem. Szóval minimum új proci kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!