Mi lehet a gond a gépemmel?
a 15 megabit az 15Mb/s, ami megabájtra átszámolva 1,875 MB/s
/itt 8 az osztószám/.
A legegyszerűbb a speedtest.net , leteszteled, reklamálsz ha nem jó a sebességed.
1800 kilobájttal jön egyébként, most pedig 600-al.Max!
Bárhogy nézzük harmadolódott. Nem a fogalmakkal van a gondom elhiheted.Nem most kezdtem.De ez totál kifogott rajtam!Kérem ha valaki tud segítsen.
Nem a fogalmakkal van a gondom elhiheted.Nem most kezdtem.De ez totál kifogott rajtam!Kérem ha valaki tud segítsen.
Az 1. válaszadónak szólt a helyesbítésem, de még mindíg azt mondom, hogy a speedtest.net-en teszteld, az egy általánosan elfogadott sebességteszt.
Egyébként, ha a torrented lassult be, annak számtalan egyéb oka is lehet.
Még egy kérdés: a 15Mb/s a garantált vagy az elméleti sávszélessége az előfizetésednek?
Az első hsz. nek írtam én is, közben írtad a te hsz.-edet.
Nem a garantált dologgal van a gond, mert a szerelő gépén a router 15mbps-tel tolta a speedtest+ az én régi gépemen is.Valamilyen hardver-szoftver gond lehet, nod32 nem talált semmit, lankártyám jó.Arra gondoltam hogy rég volt formázva az egész vinyó,vagy arra hogy vmi beette magát a rendszer belsejébe.Már azon gondolkoztam h kidobom a vinyót kínomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!