SEGÍTSÉG! VAlami gond lett a gépemmel és nem tudom mi tévő legyek! Mi lehet a baj?
Szóval...
Előszöris kaptam egy üzen etet bejelentkezéskor,hogy új frissítés elérhető flash playeren... hidegen hagyott és továbbmentem... elkezdtem játszani gates of andaron-nal és leraktam padra... neteztem és jött egy valamilyen youtube videó... rákattintottam erre előjött megin ez a frissítés...(lflash player) mostmár rámentem és utánna nemsokkal összeomlott a gépem teljesen... az Avast!-om teljesen meghülyült és folyamatosan írja h nem vagyok biztonságban(gép)kitöröltem és újra telepítettem,de ugyanolyan volt :S
a net működik, DE!!! ha beírok valamit googleba akkor kiadja a listát rákattintok és nem tölti be csak úgy ha az URL-jét újra leenterezem MI LEHET a GOND???!!!
elnézést a helyesírásért de siettem :(
Ez hackeres csalás. Adobe Flash Player frissitése kizárólag a GYÁRTÓ oldaláról ajánlatos.
Vezérlőpult/Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseiből a régi törlése, új letöltése, böngésző bezárása, futtatás, alulról a második kocka bejelölése. Install és kész, így beépül a böngészőbe.
Ezt futtasd le, kitakarítja a trójaiakat.
1. válaszoló!
nálam a vezérlőpultban nincsen olyan amit te mondasz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!