Mi lehet a gond a gépemmel?
Figyelt kérdés
Megnyomom a bekapcsoló gombot utána kb. 20 másodpercig nem csinál semmit, csak halkan kattog egy-kettőt aztán kezd csak indulni, és ami a legjobb, hogy miután megjelent a négy fény(windows 7), utána még le is szokott fagyni. Gépszerelő kijött megnézte, azt mondta winchester hiba, vettem egy másikat 30 ezerért és nem is az a baja. :(2012. márc. 10. 18:55
1/3 anonim válasza:
a szerelő egy kicsit sem ért sem az üzlethez sem a gépekhez.
ha ráfognám hogy winyóhiba akkor elmennék egy winyóért és kicserélném egy próba idejéig..naiv vagy... nincs senki aki kölycsön adott volna egy winyót fél órára?
szóval akkor vírus sem lehet...még mindig kattog??? most mik a jelek az új winyóval?
2/3 A kérdező kommentje:
Beszereltem az újat is, de mivel ugyanazt csinálta, így maradt alsődlegesnek a régi, mert arra már mindent felteepítettem.
2012. márc. 11. 10:05
3/3 anonim válasza:
akkor az egés sor a szalagon ugy jott le ahogy..szarul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!