A Far Cry-ban minden egy nagy kékség mitől van ez? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
felrakom a jatekot elinditom semmi probléma. A menű szép elinditok egy uj játékot a belső terek is szépek minden oké. kimegyek abbol a barlangbol és az egész táj kék a viz a fű hát ugymond a talaj. Az egész talaj kék. De az emberek fák házak nem. Csak a talaj de az is csak kint a belső tereknél nem. Mitöl van ez és mit lehet vele kezdeni?2009. júl. 4. 11:49
1/4 anonim válasza:
Nálam is ez volt a problém, szerintem az a baj, hogy nem elégg a gépigény, mert a Far Cry- hoz nagy gépigény kell.
egyépként én kétszer kijátszottam úgy, hogy a talaj tiszta kék volt xD
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nem segít de azért kösz!
2009. júl. 6. 12:24
3/4 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a gépigenyél van a baj nekem is ez van és full grafikán megy pll.: a batman arkham city
4/4 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja töltsd le a patcheket amúgy nem a gépigénnyel van baj mert nekem egy 3.5-ös dualcore-om és egy gt 430-am van 6gb rammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!