Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért van minden évben megasztá...

Mért van minden évben megasztár? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
..nem azért tettem fel a kérdést mert nem szeretem a műsort vagy ilyesmi,hanem arra vagyok kíváncsi hogy kinek mi a véleménye? Igazságos vagy csak egyszerűen: szórakoztató műsor?!
2009. júl. 25. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kereskedelmi csatornáknak csak a pénz számít, azért van minden évben :) Ilyen egyszerű
2009. júl. 25. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tehetnék nemhogy évente,hanem évente többször is megrendeznék... Az emelt díjas sms nekik pénzt jelent.
2009. júl. 25. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt várják a producerek hogy én is jelentkezzek és énekeljek,de ez most sem fogják elérni,mivel ritka szép hangom van,de inkább ritka mint szép.
2009. júl. 25. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
100%-ba ez így van!! szerintem azok nem sztárok! Mit tesznek azért hogy eljussonak ameddig eljutnak? semmit! Az "igazi" sztárok meg...
2009. júl. 25. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges a Megasztár,és a Csillag születik is,telített a piac már eléggé,miért kell ennyi énekes meg színész Magyarországon
2009. júl. 27. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebből a tévécsatornáknak pénz...sokkal több tehetségesebb ember van megasztár nélkül is,akiket nem ismerünk.

(persze a megasztárba is vannak akik tehetségesek,de csak kevesen).

2009. aug. 3. 10:16
 7/7 anonim válasza:
Szerintem régen is volt ilyen, azt úgy hívták KI MIT TUD. Nekem nincs bajom vele, szerintem a megnevezés rossz. MEGASZTÁR? Lehetne simán tehetségkutató, vagy bimbózó tehetségek, vagy mittomén, olyan szép a magyar nyelv, biztos lenne valami jó. Az a baj, hogy nyúzzák őket. Jobb lenne, ha kiderülne ki a legjobb, aztán aki tényleg tud énekelni, úgyis megél. Én a Pflum Orsit ismerem, itt lakik a családja az utcánkban, tök helyesek. Orsi nem is nagyképű. Szerintem amelyikük fenn marad a verseny után, annak dolgoznia is kell érte, nem ápolgatja utána őket senki. Szerintem jó hogy van ilyen és nekem tetszik is, szerintem sok más szakmát is meg lehetne szerettetni az emberekkel, hasonló versenyek megrendezésével. (de a nézettség miatt soha nem lesz ilyen, mert egy varrónő nem izgalmas, kit érdekel)
2009. aug. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!