Melyik évben volt Rihanna a legszebb? Mikor voltak a legjobb hajai? Melyik évben voltak a legjobb számail?
2005-ben, hosszú barna hajjal:
2006-ban:
2007-ben, rövidebb hajjal:
2008-ban:
2009-ben:
2010-ben:
2011-ben:
Itt van egy videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=2nbbQJRkz28
Szerintetek mikor volt Rihanna a legszebb? Melyik haj állt neki eddig a legjobban?
2005-ben
de a hosszú vörös haja is tetszik de a rövid már nem
Osztom az első véleményét :)
Nekem is a 2005-ös frizurája tetszik,ill imádom ezt a vörös színt,de csak hosszú hajjal.
Látom a többségnek a hosszúhajú, kislányosabb Rihanna tetszett :) Viszont 2007-2008 környékén is jó frizurái voltak szerintem. 2009-10-es hajak érdekesek voltak, de mivel szép arca van, neki mind jól állt szerintem :) A mostani vörös haja szerintem elbűvölő *.*
És aki azt írta, hogy 2005-ben, és 6-ban nőies volt, arra rácáfolnék, mivel most is nőies a haja. 2007-ben is az volt. a kleopátra frizura miért nem nőies?? :O És szerintem nem volt 2005-ben annyira nőies :) még csak 17 éves volt, inkább olyan tinilányos volt :D de ez csak az én véleményem! :))
Ja, és mindenki válaszolt arra, hogy mikor volt a legszebb, de arra nem, hogy mikor voltak jobb számai :D
Én személy szerint szerettem a 2005-6-os számait, olyan karibi stílusuak voltak. A kedvenc Rihanna számom 2006-os. Az SOS :)
Viszont 2007-ben futott be igazán, akkor voltak a legsikeresebb számai (Umbrella, Shut up and drive, Don't stop the music)
2009-es albuma, a Rated R nem volt olyan nagy durranás sokak szerint, mint a 2007-es GGGB (Good Girl Gone Bad). Viszon arról az albumról is születtek slágerek :) (Rude boy, Russian roulette, te amo)
A 2010-es albuma nagyot szólt! Nagyon jó lette a Rated R után! :D És mennyi sláger lett róla! (S&M, Only girl, What's my name?, California king bed, man down).:))
Szerintem a legsikeresebb albuma a Good girl gone bad volt, de a Loud is nagyon de nagyon jóó volt :) Én személy szerint imádtam a Rated R-t, a Music of the sun-t és az A girl like me-t. De a kedvencem a GGGB :))
Szerintetek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!