Melyik évben volt Rihanna a legszebb? Mikor voltak a legjobb hajai? Melyik évben voltak a legjobb számail?
2005-ben, hosszú barna hajjal:
2006-ban:
2007-ben, rövidebb hajjal:
2008-ban:
2009-ben:
2010-ben:
2011-ben:
Itt van egy videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=2nbbQJRkz28
Szerintetek mikor volt Rihanna a legszebb? Melyik haj állt neki eddig a legjobban?
Én imádom Rihannát,már a kezdetek óta,a kedvencemmé vált,mikor megjelent az első albuma,és a Pon de replay...áhh annyira imádtam azt a stílusát...Nekem is az S.O.S a kedvenc számom tőle,meg a klip is nagyon jó...
Szerintem a 2006-os frizurája volt a legjobb,mikor hosszú barna haja volt és le volt vágva a frufruja :D Az olyan kis vadócos volt,de még is kislányos...A 2005 hajjal nagyon cuki volt azt is szerettem,a 2007-est egyesen imádtam!!!A 2008-2009-es frizurájával sokáig nem voltam kibékülve...Nem állt neki rosszul ez a félkopasz,de kezdett már egy pasira hasonlítani és nem volt olyan rihannás...A mostani vörös kicsit mű,de sokkal jobb mint a rövid szőke :D:D:D Nagyon megy az arcához ez a szín:D:D:D
Szerintem jobban állt neki a régi stílusa,ezek a karibi dallamok,meg az r'n'b zenék...A good girl gone bad albumon
már eléggé poppos dalok voltak...Pff 2008-ban már elég ratyi zenéket csinált(Rehab,Disturbia..stb)Rated R tényleg nem volt túl nagy szám...A mostani albumán,ami megjelent az Only girl a legjobb :D:D:D Szerintem volt egy idő mikor nem nézett ki túl jól,és kicsit elszállt vele a ló...De nekem tök mindegy,mert jól áll neki a keményebb stílus is,én ígyis úgyis szeretem :D Legalább nem ugyanolyanok a számai...
(előző vagyok)Amúgy én is pont ezt a videót néztem valamelyik nap :D
Le is töltöttem :D:D:D
2005 és 2006 között nem változott sokat szerintem akkor volt a legszebb!!!
De nekem a "Rihanna-s" hajjal is tetszett,2007-ben.
A vörös haj is illik hozzá.:D
Egyedül a nagyon rövid haj,főleg szőkén nem jött be!!
És szerintem,akkor vannak jó számai is,amior jó a haja!
Pl. a Rockstar és a Run This Town se tetszik nekem,viszont az S.O.S.,az Unfaithful,az Umbrella,Only Girl,Whos's That Chick viszont tök jó szám!
Én ezzel nem teljesen értek egyet,mert nekem szinte minden száma tetszik....A Run this town és a Rockstar 101 tényleg nem túl jók....
De pl a Hard-ban is elég sz@r haja volt,de a zene kifejezetten tetszik és a klip is...És a Wait Your Turn-t is szeretem,Disturba sem rossz,Take a bow...Volt egy pár jó száma...De egyértelmű,hogy az elején sokkal jobbak voltak...
Az Unfaithful-t imádom!!!!:D
Nekem az Umbrella tetszett meg legelőször. Onnantól kezdve szinte minden számát imádom.
A mostani haja is nagyon jó (a piros paróka) meg a fekete A-line bob is nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!