Ha 2004-ben volt az első Megasztár és most 2008-ban van a 4., akkor melyik évben nem volt verseny?
Az elsőt nem követtem, de ha jól rémlik, valahogy így volt eddig:
2004. ősz (Tóth Vera)
2005. ősz (Caramel)
2006. ősz (Rúzsa Magdi)
-------------
2007-ben nem indult, volt helyette az a másik tehetségkutató, a Csillag születik, amikben különböző kategóriákban lehetett indulni, nem csak éneklésben, és a kis mesemondó, Utasi Árpika győzött.
-------------
És most 2008-ban indult a 4. Megasztár.
A Megatánc nem a konkurrens csatorna táncos műsorára volt válasz véletlenül? Mondjuk mindegy, mert én csak a hasonló jellegű műsorban gondolkodtam, és az kétségtelenül a Csillag születik volt, bár már mindenki konkurrál mindenkivel a kereskedelmi tévékben, szóval részemről összefügg a 2, hogy folytatás vagy konkurrens műsor, mindkét csatornának az a célja, hogy "lefőzze" a másikat valamivel, tökmindegy már lassan, melyiket nézzük, nincsenek eredeti (utánozhatatlan) ötletek.
A kérdésre a válasz viszont ettől függetlenül az, hogy 2007-ben nem volt.
1000 százalék, hogy a Megatánc a Megasztáros csatornán volt, mert én azt a csatornát szinte sose nézem :)
A Csillag születiket meg néztem mert én azt a csatornát nézem :)
Így van ez a Hal a tortán-Vacsoracsata dologgal is, általában csak én tudom, hogy melyikben ki volt hehe
nem, nem , nem, nem!!!!
2004 tavasz: Tóth vera (megasztár 1)
2004 ősz: Caramel nyerte ezt meg (megasztár 2)
2006: ősz: Rúzsa Magdi (Megasztár 3)
2008 ősz: Király Viktor (megasztár 5)
tehét a válasz: 2005, 2007.
Na, hogy pontosak legyünk... :D
A Megasztár 1 2003 őszétől 2004 tavaszáig tartott.
A Megasztár 2 2004 őszétől 2005 tavaszáig tartott.
A Megasztár 3 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartott.
2007-ben nem volt Megasztár.
2008-ban újult meg, ekkor ősztől decemberig tartott.
2009-ben szintén nem volt.
2010-ben pedig ugyanúgy ősztől decemberig tartott.
2011-ben nem volt.
2012-ben pedig tavasz elején kezdődik, és... ki tudja, meddig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!