Szeretnék egy MMORPG fejlödős játékot!?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Újra megszeretném kérdezni nem-e tudtok egy jó mmorpg szórakoztató játékot? Ami úgy új féle. Szóval nem ilyen Metin,Wow,GoA,Mu stb.. -re gondolok hanem ahol akad magyar is és el lehet játszogatni.
Előre is köszönöm.
Üdv.:AZUG
2012. jún. 1. 23:17
1/9 anonim válasza:
Elvileg a diablo 3 de nekem ránézésre ugyanolyan mint a 2
2/9 anonim válasza:
Diablo 3 nem mmorpg , a d3 ARPG.
a Wow a legjobb, rengeteg magyar van , csak magyar tört szerverek..
Esetleg nemsoká jön a GW2.
és nem rég jelentmeg a TERA.
3/9 anonim válasza:
Continent of the Ninth (Röviden: C9)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat mindenkinek aki írt.
Igen a Diablo3 fantasztikus én is játszok vele már a kezdetek óta:D
2012. jún. 2. 21:07
6/9 anonim válasza:
SWTOR nagyon gagyi lett , a pénzt se hozta visza a fejlesztőknek de már menekülnek belőle a játékosok
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és hozzá akartam tenni hogy Free vagyis ingyen letölthető kis méretű játék de fantasztikus mmorpg élvezettel!!:D
2012. jún. 3. 20:12
8/9 anonim válasza:
wow törtszerver .. kereshetsz ugysefogsz olyan játékot találni ami jobb a wownál , magyar tört szeron csak magyar van .. és ugyhallottam mostanság rengetegen vannak a taurin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!