Mostanában miért vannak egyre pocsékabb új mmo-k?
Már azrt nem értem hogy miért akarja mindegyik fejlesztő a wowot lopni? Miért nem alkotnak valami újat ?
Mostanság a GW & a Tera kivételével , cseszett szar mmo-k vannak .. SWTOR is be se hozta a fejlesztési pénzt de már menekülnek belőle a játékosok..
A wow iugen jó , ku*va jó meg minden , de nemtudnak valami újat csinálni valami egyedit ?
Nem tudnak már újat kitalálni,így hát lopják azt ami van.Próbálják leutánozni de még csak szarabb lesz.
Sajnos ez van:S
Én áttértem ezekről az MMO-król a szimulátorokra és multiban tolom - ez mégjobb :)
Példa ?:D
De olyat mondj ami nem unalmas és télleg végtelen játék..
Meg ilyen metin2 goa, meg egyéb alsóbb kategóriás szarokat ne mondj.
Metin2 meg GOA the best
.
amugy valószínüleg vagy unalmas lene neked vagy aztmondanás wow klón (ha igazából nem is az max nagyon kicsi részben)
vagy azt hogy vacak félkész stb...
.
de azért irok
Dungeon and Dragons Online
Vindictus
pl.
amugy egy tömeges szerepjátékban mit lehet többet mást hozni mint amit a wow is tartalmaz elmagyaráznád?
.
vanak harcok
vanak felszerelések
tárgyak
és "szociális kapcsolatok"
mit lehet szerinted? amiben valójában ne hasonlítana mindegyik?
CrimeCraft pl. fps-mmorpg
de sok kisé eltérö van
jó sok régi is
lényege mindenk a KÉNYSZERÍTETT játék a fejlödés
szóval anyira nem jó egy mmo sem.
persze nem muszáj fejlödni de mégis minenki csinálja mert ez a lényegük de ez elveszi a valódi játékot
ami megvan egy akció, kaland, szerepjátékban
egyszemélyes vagy netán sima multiplayer (de nem tömeges)
Ja amugy elégé eltértem tárgytól
mert te mostani játékokra gondoltál
csak néz körül világban
nemtudom milyen az izlésed
de nem ám csak pocsék mmorpg k jönek ki
hanem minden más is ("én izlésemnek")
sok tömeg mégis szereti egyiket másikat
gondolok filmekre is pl.
könyvekre is
és más játékokra is
igy fejlödik a világ biztos:p
metin2 meg goa best? lol
remélem viccelsz .. az a 2 a legalja , az mmok mocska , undorittó hogy azért elkérik a több 10.000forintot hogy a karidon 1 cuc jó legyen ..
crimecraft nemrossz de nekem nemjönnek be ezek az APB féle mmok
Jó, akkor itt van pár példa:
- Maplestory (Na erre nem lehet mondani, hogy wow klón)
- Spiral Knights (Elég alternatív stílus, de szerintem jópofa, és nem a fejlődési kényszer miatt addiktív)
- Dragonica (ez már gagyibb, de legalább próbálkozik)
- Dungeon Fighter (Sajna csak Amerikában játszható, de proxyval meg lehet kerülni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!