Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan mmorpg-t ami...

Tudtok olyan mmorpg-t ami ingyenes és szinte mindenkit leköt?

Figyelt kérdés
És mindenkinek tetszik de ne metin (már bocs metin fanok)előre is köszönöm a válaszokat

2012. máj. 31. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
wow tört szerver , a metin 1 kalap ****, de lehet megsértettem vele a kalap **** hogy hasonlítom a metinhez.
2012. máj. 31. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Én 2 évig játszottam a Gates of Andaronnal, és nagyon lekötött, de egyre csak jöttek az újabb és újabb patchek és a játék elkorcsosodott elején ingyenes volt minden, persze voltak olyan cuccok, amiket csak forinton kapható extra pontokkal lehetett elérni, de mostanra már csak a letöltés ingyenes, ha nem fizetsz semmit nem érsz a játékban :( sajnos ez sztem a legtöbb ilyen ingyenes mmorpg vel bekövetkezik
2012. máj. 31. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
a goa ott kurta el szerintem hogy nagyon másolta a wowot de nemtudták fejleszteni ezért prémiumos játék lett.. és ki az a hülye aki azért havi 20.000et költ csakhogy tolhasson pl cuccot..
2012. máj. 31. 17:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát ja énis játszotam vele de nem értem miért nem tudnak jó mmorpg-ket gyártani ami ingyenes és az emberek szórakozására épült
2012. máj. 31. 17:57
 5/14 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést a gates of andaronos válaszolojára írtam
2012. máj. 31. 17:59
 6/14 A kérdező kommentje:
De tudtok valami igazán jót mondani ami ingyenes?
2012. máj. 31. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

ideje volna valahogy megerteni hogy soha nem lesz 100% ingyen mmo, premium nelkul, ami jo es tetszik az embereknek, mert a szerverek nem levegovel mukodnek

2012. máj. 31. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
csak az aion senkit nem köt le , ráadásul nincs normális magyar Legion
2012. máj. 31. 18:23
 9/14 anonim ***** válasza:
csakis a magyarok tehetnek arrol hogy nincs normalis legio
2012. máj. 31. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet 100% ingyenes MMO, csak nincs olyan ember aki megtenné. Ha azt a többi termékükből finanszírozzák, és emellett 100% odaadással dolgoznak rajta (valljuk be, ki tenné ezt meg?), akkor simán lehetne egy ingyenes és jó játékot készíteni.
2012. máj. 31. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!