Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of warkraft "kvíz"?...

Marikahh kérdése:

World of warkraft "kvíz"? Vagy inkább kis kérdőív

Figyelt kérdés

Miért szereted a world of warcraftot?

Ha nem szereted miért?

Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után?

Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket? (ami eszedbe jut leírhatod és mondj véleményt róla)

kérlek írd a válaszod végére, hogy fiú vagy-e vagy lány és persze hány éves...

és persze nagyon szépen köszönöm a válaszokat aki ír

2012. máj. 30. 19:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

5 éve WoWozok és szeretem. Engem leginkább a története fogott meg, az, hogy egy komplett történelmi háttér van felépítve a játék mögé.

Warcraft 1-2-3-mat végigtoltam, kiegészítőivel. Diablo 1-2 + exp. Meg ilyen Half-Life 1-2 előtte. Utána, hát gyakorlatilag minden mai játékot végigtoltam. Crysis 1, Warhead és 2, AC 2 és Brotherhood, Skyrim, The Witcher 2 stb...

Más típusú játékok, így simán mehetnek a WoW mellett. Jó játékok mind, amiket írtál, de más típus. A WoW egy MMORPG, vagyis online szerepjáték, míg ezek csak egy sima RPG-k. Végigjátszottad őket és ennyi, míg WoWnál naponta elmész arenazni, BG-zni, raidelni akár stb...

17F

2012. máj. 30. 19:58
 2/19 anonim ***** válasza:

Miért szereted a world of warcraftot?

Mert rengeteg lehetőség van benne, rengeteg bejárható terület, nincs megadva egy útvonal, arra mész amerre akarsz. Jó küldetések, jó sztori, egyszerűen jó minden! Többezer item! Insták, raidek, pvp, stb...

Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után?

Hadd ne soroljam. Legyen elég annyi, hogy nagy kocka vagyok. Minden híresebb játékkal játszottam már.

Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket?

Igen, sokat ismerek és sokkal játszottam. Azt kell mondjam, hogy eddig a MMORPG kategóriából egyetlen egy játék tetszett jobban, mind a wow. Az pedig egy online játék, amit a neten is lehet játszani, tehát nem kell letölteni. Runescape a címe. Ott is hasonlóan a wowhoz, rengeteg bejárható terület (ha fizetős vagy mind én), meg minden, egyszer már felsoroltam. Persze ez csak akkor jó, ha fizetős vagy. De ha fizetős az ember, akkor néha jobban lehet élvezni, mind wowot. Természetesen ahogy minden más ember, már a SKRYM-el is játszottam. Az nem jött be annyira. Számomra egy kicsit unalmas, DE nem mondom, hogy rossz. Látszik, hogy sok munka van benne is.

kérlek írd a válaszod végére, hogy fiú vagy-e vagy lány és persze hány éves...

15/F

2012. máj. 30. 20:00
 3/19 anonim ***** válasza:

Miért szereted a world of warcraftot? mert mindig le tudott foglalni, jó volt raidelni,fejlődni, questelni

Ha nem szereted miért? meguntam. elmúlt a jó közösség.

Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után? Ezerfélével :)

Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? TESt szeretem többit nem ismerem

milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket? (ami eszedbe jut leírhatod és mondj véleményt róla) teljesen más, a wowot más MMOhoz kell hasonlítani

kérlek írd a válaszod végére, hogy fiú vagy-e vagy lány és persze hány éves... f24

2012. máj. 30. 20:17
 4/19 anonim ***** válasza:

- Miért szereted a World of Warcraftot?

Mert profi. Egész egyszerűen ezért. Rengeteg pénzt szednek be a játékosoktól érte, és ennek jó részét a játékra fordítják. És ez meg is látszik rajta.

- Ha nem szereted miért?

Mert 8 éves, és még mindig sikeres akar lenni. Egész egyszerűen elavult, és már messze nem éri meg azt a pénzt, amit elkérnek érte. Épp ezért nem játszottam vele soha eredetin.

- Milyen más játékokkal játszottál még a WoW előtt, után?

Kocka vagyok.

- Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? Hallottál róluk? Milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket?

Nos a WoW nem RPG, hanem MMORPG, de mindegy. Szeretem ezeket a játékokat, persze mindegyikről megvan a magam véleménye. A WoW-hoz a fent írt ok maitt nem hasonlítom őket inkább, helyette dobok fel egy alternatívát: Star Wars The Old Republic. Na ezt már össze lehet hasonlítani a WoW-al. Az SWToR nevezhető a régóta várt "trónfosztónak", Star Wars témájával adott a játékostábor, Bioware fejlesztés, ami a Blizzard mellett a másik neves fejlesztőcsapat, és úgy általánosságban: újabb, szebb, jobb. Ugyan még korai fázisában van a játék, de a folyamatos frissítések, és fejlesztések hamar a nagy előd fölé emelik majd.

18/F

2012. máj. 31. 02:13
 5/19 anonim ***** válasza:

Miért szereted a world of warcraftot? Mert a legjobb mmorpg,azis lesz azis marad a generációban.

Legtöbb lehetőség benne van , semmilyen más játékban nincs ilyen raidelési lehetőség például.

Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után? Cs1.6 , diablo 1-2 ,starcraft 2 , rpg-k , visual novel-ek.

Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? Igen , obliviont imádom , fable és a witcher is az egyik kedvencem lett

milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket? (ami eszedbe jut leírhatod és mondj véleményt róla) Lévén rpg-k nemnagyon tudok ítélkezni .. jók , mások mint a wow , a wow a maga nemében a legjobb, a legjobb RPG-nek jelenleg az Oblivion-t tartom.

6éve wowozok és szerintem nagyot téved aki azt hiszi hogy kocka játék , 1 karit napi 1-2óra játékkal is lehet fejleszteni .. elég sok felnőttvan eredetin , szinte csak az ..sőt tudnák mondani mostanság megjelent pocsék rpg-ket amikért a fiatalabbak epekednek..

Már 2éve akkora szerencse is ért hogy a feleségemmel wowozhatok akár :D Ő is játszik

26/F

2012. máj. 31. 06:51
 6/19 anonim ***** válasza:

- Miért szereted a world of warcraftot?

- Nem szeretem (csak hogy ilyen válasz is legyen).

- Ha nem szereted miért?

- Sablonos, semmivel nem különb a többi tucat-MMO-nál. A grafikája gyerekes, a történet egysíkú, az egész láthatóan nem a szórakoztatásra hanem a kockulásra, a minél több idő ráfordítására, ergo a pénzbeszedésre van kihegyezve.

- Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után?

- Rengeteg MMO-t kipróbáltam: Mu, Knight Online, Silkroad, Rappelz, Lineage II, Hero Online, Allods, Dungeons & Dragons Online, LotRO, Runes of Magic és Guild Wars - ezek közül DDO, LotRO, GW volt ami igazán meg tudott fogni. Leginkább GW az egyedisége révén - már ha egyáltalán MMORPG-nek nevezhetjük.

- Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket?

- Egy MMO RPG-t elég nehéz egy RPG-vel összehasonlítani. Az Elder Scrolls szériát ismerem, végigjátszottam több részt is. Nagyon jó lenne, ha nem lenne rettentően bugos. A többit nem ismerem, viszont imádtam a régi klasszikus RPG-ket (ha még egyáltalán emlékszik rájuk valaki): Eye of Beholder, Baldur's Gate, Pool of Radiance, stb...

2012. máj. 31. 11:41
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
A WOWOT NEM LEHET SZAVAKBA FOGLALNI! amiért nem szeretem: függővé tehet. fiú és 14
2012. máj. 31. 15:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Hatodik vagyok. Lemaradt: 36/f
2012. máj. 31. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:

Szeretem, mert MMORPG és minden ilyet szeretek ha minőségi.

MMO-t még játszodtam sokat, de egy tetszett igazán: LotRO. A játékmenet még nincs annyira fejlett mint a WoWé, de még fejlesztik , és egyre jobb lesz. Nagyon hasonlóan lehet játszani, de ha tényleg akarsz vele foglalkozni, akkor fizetni kell. Ez a baja csak, 30-35 lvl után jóformán nem is tudsz fejlődni ha nem fizetsz. A története sokkal jobb mint a WoWé, sokkal összetettebb questek vannak, és ami a legjobb h tökéletesen visszaaja Tolkien világát, vagyis a Gyűrűk Ura világát. Ha csak a köny után mész úgyis megtalálsz minden helyet amit leír, teljesen végig lehet követni az útvonalat, amit Frodóék megtettek, jobb a grafika, és a hangulat is. Ez az egyetlen, amit a WoW-hoz hasoníthatok, megéri kipróbálni.

16/f

2012. jún. 3. 17:00
 10/19 anonim ***** válasza:

Azért szeretem,mert magávalragadó a történet,megunhatatlan,a barátaimmal is sokat játszünk vele együtt.

Előtte főleg Blizzard(StarCraft,Diablo)játékokkal,és persze a Heroes 3-mal.Utána inkább átmentem a Civ 5-re,a Risen-re,és a TF 2-re.

A többi hires RPG-t is szeretem,de nem tartom annyira jónak,mint a wowot(kivétel a The Elder Scrolls)

Fiú vagyok,13 éves

2012. jún. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!