World of warkraft "kvíz"? Vagy inkább kis kérdőív
Miért szereted a world of warcraftot?
Ha nem szereted miért?
Milyen más játékokkal játszottál még a WOW előtt, után?
Mit szólsz más híresebb RPGkhez pl az Elder Scrolshöz vagy a Gothichoz esetleg az Arx fatalishoz? hallottál róluk? milyennek ítéled meg a WOW mellett ezeket? (ami eszedbe jut leírhatod és mondj véleményt róla)
kérlek írd a válaszod végére, hogy fiú vagy-e vagy lány és persze hány éves...
és persze nagyon szépen köszönöm a válaszokat aki ír
Kocka sarok
már megfájdult a fejem csak hogy végig néztem
de elolvasni nem birom:s
viszont kiváncsi letem mihez is kel
netán valami kutatás is van mögöte vagy szintén kiváncsiság csak :P
1. Nem szeretem.
2. Játékélmény: semmi Grafika:Szar de nagyon
3. Sok játékkal játszottam már. (a WOW-val is de mint már írtam SZAR!)
4. TES az egyik kedvencem főleg a Skyrim. Gothickal játszottam már jobb mint a WOW de ez sem tetszett annyira. Arx Fatalistot meg nem ismerem.
5. Hogyan ítélem meg ezeket a WOW mellet? Nagyon jónak!
12/F
12évesen xD lol
köze nincs a wownak meg a teseknek egymáshoz :D
wowot nema grafikája miatt jácca senki ...
Ja és igen pénzt beszedni érte????????????????????????????????????????????????????????????????????????
MINEK?! Vedd meg oszt játszá de ne kelljen már havi 5000-ret kiperkálni azért hogy tudjál játszani. Star Wars The Old Republic is olyan mint a wow csak sokkal jobb de én azokat a játékoknak a kiadóját megvetem hogy miért kell azt csinálni hogy megveszed 6000-ért a játékot és utána hónaponta fizetheted a vételár dupláját jó jó most aki olyan függő hogy egész nap a gép előtt lóg és nyomják mint az állat azok most jól le fognak hordani de amúgyis most itt a jó idő menjél ki a szabadba medencézni (ha van) fürödni kirándulni menj el vidámparkba de ne a gép előtt ülj (ha kedved van hozzá ülj oda egy órát de ne egész nap)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyelj nekik ez éri meg..
És szerintem még mindig jobb ha az adott ember havi 4000et költ wow/swotor/tera-ra vagy bármilyen fizetősre mint havi 15.000et cigire + 10.000piára..
Az meg hogy ki mivel akar foglalkozni szerintem pont nem te fogod megmondani kishaver.
Ha wowozni akar wowozoon , ő pénze , ő dolgozott érte , azt csinál vele amit akar..
#16 2 okot is felhozok neked, miért havidíjasak a jobbfajta MMO-k:
1. Hiszed vagy sem, mert KELL! Egy MMORPG folyamatos kiadásokat igényel, folyamatosan fejlesztik, javítgatják, arról nem is beszélve, hogy óriási szerverparkot igényel. Tehát szükségszerű, hogy állandó bevételük legyen.
2. Mint mondtam, az ilyen játékokat nem elkészítik, piacra dobják, aztán puff, félévente kijavítanak 3 bugot valami patchben. Hanem folyamatosan bővítik, javítják, mondhatni a játékosok igényére szabják. És ez már inkább nevezhető szolgáltatásnak, mint egy egyszerű adás-vételnek. Szóval teljesen jogos a havidíj. A TV előfizetésért miért nem sírsz, hogy havidíjas? az Internet előfizetésért miért nem sírsz? Ugyanolyan, mint egy havidíjas MMO.
17.nek Honnét veszed hogy én meg akarom mondani az embereknek hogy mit csináljank??????????!!!!!!!!!
18.nak OK jogos erre nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!