Annyira szánalmas az emberek nagy része ilyen téren (akinek nem inge...).Koreában meg Kinában kb minden 2. ember kocka nolifer de azokat mindenki leszarja,a 14 éves agyatok a WoW -röviditést birja megjegyezni és onnantol minden oldalra ahol wowos kérdés van felmentek és le függöztök mindenkit attol hogy valaki no lifer módjára játszik vele és napi 20 órát gépezik az az ő magánügye ha igy akarja elba*ni az életét akkor csinálja.De elég szar minden wowos kérdésben 30 féle függö meg szarwow válaszokat olvasni.Elöbb talán körbe kéne járni a témakört nem "hát anya nem ad pénzt gc re na megyek spammolni h szar a játék ha már nem játszhatok vele" Akinek meg nem tetszik annak nem tetszik ennyi.Ki*szottul leszarja itt mindenki azt hogy:"Hát én 14 éves vagyok és nekem nem tetszik mert szar de nemtudom megmondani h mér csak szar meg fos meg oltás "-.-
2010. jún. 30. 16:34
45/49 anonim válasza:
nemtom, hogy lehet ezt a szar játékot szeretni én 10 percet játszottam de egyből meguntam
2010. aug. 7. 10:22
46/49 anonim válasza:
Én tört szerveren játszottam,annyira nem szálltam el h fizessem a cuccost,de így is rengeteg idő pedig nem egyszeres szorzó volt.Nekem volt 1 pont amikor megfogtam elajándékoztam és letöröltem , az életet élni kell nem wowozni.Aki jól össze tudja egyeztetni annak jó,de napi 1-2 órával eredeti szerveren nem kis idő mire egyáltalán a max szinted eléred :D nem beszélve a cuccaidról, szóval veszélyes játék.
2010. aug. 12. 00:53
47/49 anonim válasza:
45-ös veled egyetértek kb 20 percet játszottam ezzel a "játékkal" hát nekem nagyon nem jön be.
Indokaim:
-nincs benne semmi cél
-nincs eleje se vége (ettől falra mászok egy játéknál)
-kibeb...ttul ronda a grafikája még ultra beállításoknál is.
-függőséget okoz (rosszabb mint a tippmixezés)
Esküszöm a Ringrikerrel szívesebben játszok mint ezzel a játékkal amit 11 millióan agyon imádnak.
Sőt megkockáztatom hogy a Minecraft értelmesebb játék mint a WoW.
Szép napot!
2014. júl. 12. 03:05
48/49 Koncore válasza:
Egyszerű a kérdés még egyszerűbb a válasz nem azért szeretjük mert menekülünk hanem azért mert gigászi eposzokat élhetünk át nincs jobb játék nagy tévedés minden téren piac vezető a wow amihez csak hozzányúlt
egy olyan kidolgozott hátterű világba kalauzol el ami búsabb történelemmel rendelkezik mint a való világ
(aki azt mondja hogy szar az ássa el magát mert utálom aki látatlanba fogalmaz véleményt, az sose jó és hazugság) én pl a wowon szocializálódtam de ugyan úgy volt életem van is még mindig volt barátnőm is és nem azért hagytam ott mert nem tudtam játszani
de kérlek titeket ne csak a kockákat hanem a casual részleget is vegyétek figyelembe mert engem bánt ha valaki leszól valamit amit én szeretek nekem az életem egy erős részét a wownak köszönhetően éltem túl
szóval időpocsékolás de nem annyira mint napi 10 órát a facebookon tölteni it legalább alaki más lehetsz valami eszenciálisabbat vehetsz magadhoz
2014. dec. 8. 22:11
49/49 anonim válasza:
Én körülbelül 8 hónapja kezdtem el wowozni és azóta is tolom. Na most aki olyanokat ír, hogy mondjuk ő inkább lemegy berúgni a haverokkal egy kocsmába azt csak sajnálni tudom. Egyrészt elversz rengeteg pénzt alkoholra aminek semmi értelme, mert konkrétan megiszod és kihugyozod. Amíg a wowba mondjuk egy hónap játékidő kb 3 ezer ft-ba kerül tehát sokkal jobban jársz pénzügyileg, mintha mondjuk elmennél piálni hétvégente és elszórnál 10 ezret( ha nem is ennyit, de 3 ezret tuti elkurnál egy héten). Másrészt meg itt is lehet élni társasági életet, én például egy 30 éves gyönyörű csajjal szoktam játszani szinte mindennap és mellette rohadtjókat szoktunk beszélgetni találkozunk is a valóságban és nagyon jó barátok lettünk a wow által. Ez csak egy ember a sok ismerősöm közül akiket wowban ismertem meg. Nem tagadom iszonyat függő vagyok, de inkább ez mint céltalanul bojongani a városban és szórni a pénzem hülyeségekre, mert nekem így jó és kész. Régen rengeteget eljartam bulizni meg piálni és így visszagondolva semmmivel sem volt jobb az az életforma, mint a mostani ahol ezerszer értékesebb emberekkel lehetek együtt. Igen emberek ez a wow ereje és a játékélményről még nem is beszéltem, de majd azt máskor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!