Miért szeretik annyira a WoW-ot?
Mert egy egyszerűen kezelhető, félig meddig ötletes, de nagyon jó hangulatú játék (zene, képvilág, fantáziavilág, online társadalom), ahol könnyű sikerélményt szerezni.
És hát divat.
Csak sajnos nagyon szarul karbantartottak a szerverek, meg a játékkliens és évről évre egyszerűbb a játék, de annyira, hogy mostmár alig néhány hétre elegendő kihívás van benne.
Én játszom vele, de a bátyám rendszeresen.
- Borzalmas, hogy rabul ejti az embert ez a hülye játék. Minden idejét a gép előtt töltik az igazi kockák. Nem tudom, hogy nem lehet megunni. Mindig ugyan az az öldöklés meg futkorászás. Nem tudom, hogy lehet élvezni egy ilyen játékot. Ráadásul a bátyám az összes zsebpénzét erre a szarra költötte.
Aki rendszeresen játszik vele, az elpazarolja az idejét.
Aki napi 1-2 órát játszik, azoknak jó, mert még ellen tudnak állni a játéknak.
Nem azért játszanak vele az emberek olyan sokat mert lehet benne futkározni és harcolni.
Ez egy online társadalom. Én sem kezdtem volna el, de mivel a baráti társaságom nagyrésze ezzel játszott, kipróbáltam. A blizzard amugy sokkal érdekesebbre csinálta a játékot mint a többi mmorpg-nél lennni szokott.
Ha már a játékon belül bekerültél egy társaságba, akkor egyre inkább "muszály" lesz felmenned....mert tőled is függnek más játékosok, hisz ez egy csapatjáték.
Mert élvezhető,kikapcsolódást jelent,nem unod meg egyhamar,és maga az égész játék is nagyon jó.karakterek,zene,háttér,tudsz közben beszélgetni közösben és privátban is...
szerintem nagyon jó bár már nem wowozok:D
Én 3 éve wowozok, hol mértékkel, hol mértéktelenül. Először is szögezzük le, hogy nem a játék hibája, hogy függő vagy.
A játékban 1 közösséghez tartozhatsz, akik szeretnek és elismernek. Együtt játszotok, poénkodtok, szórakoztok, mint akár 1 pókerpartyn. Senkit nem érdekel cigány vagy zsidó vagy e, vagy szereted a kaki sexet vagy akár meleg vagy, itt csak az számit hogy viselkedsz, és milyen jó játékos vagy.
Más játékosokkal mérheted össze a tudásod, és ha nagyon jó vagy, el fognak ismerni.
19:07 vagyok, el ne higgy ilyeneket, hogy szarul karbantartottak a szerverek, meg unalmas a játék...
Amúgy elárulom, hogy a sok szenny se jobb, amit a TVben néztek...sőt...
10:45
NE a wowra haragudj, inkább magadra. Ha 1 játék többet nyújt számára mint a barátai, akkor az nem a játék hibája szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!