Miért szeretik annyira a WoW-ot?
07-01 19:07 LOL!!!!!!
Elismernek,egy virtuális világban,a virtuális haverjaid?
Gratulálok fiam,büszke lehet rá! XD
Én imádom a wowot, de NEM VAGYOK KOCKA!
Amúgy én egy hacker vagyok, de NEM TÖRÖM FEL MÁS ACCOUNT-ját, HA ALIS VAGYOK NEM ÖLÖM MEG AZ ALISOKAT, HA HORDÁS VAGYOK NEM ÖLÖM MEG A HORDÁT ÉS EGYÁLTALÁN NEM ÁRTOK A JÁTÉKOSOK JÁTÉK ÉLMÉNYÉBEN.Ja és ne ítéljetek el csak azért mert hacker vagyok!
Amúgy a wow nem veszi el a játékos jó tulajdonságait!SŐT
néhány helyen(pl. taktika,logika,kapcsolat teremtő képesség)javítja is azokat!!!
Szóval most írhatjátok, hogy: "ez egy kocka", "ez egy noob", "ez egy hülye kis hacker", "ez nem tud játszani azért hackel"(amúgy én tudok játszani hack nélkül is), de én egy rendes játékos vagyok és csak annyit szeretnék, hogy lezáruljon ez a "Wowozni, vagy nem wowozni ez itt a kérdés" vita!!!!!!!!
hülye játék olcsó gyerekeknek.
ne jácál ezzel! régen jóvolt de moastmár qrvaszar
Végigolvasod a hozzászólásokat és megtudod, milyen szintű emberek játszák... Ja és aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók :D Annyi de annyi jó dolog van a világon, és a wowosok többsége tök fiatal! És ezzel a sz.rral tölti az idejét! Én nagyon mérges vagyok rá... Nem kellett volna olyan játékot kitalálni, ami ennyi embert ilyen könnyedén tud függővé tenni. És semmi haszna nincs. De amúgy zseniálisak a készítői, biztos egy csomó pénzt kerestek rajta...
sajnálatos :(
18.L
Heh
Mert nagyon jól megtervezett játék,folymatosan újul,ha valaki nem egy ócska törtserveren játszik,megunhatatlan.Egyéb hülyeség h mostmár 2 hét és vége a játékélménynek ez max akkor igaz ha altkarit nyomsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!