Miért szeretik annyira a WoW-ot?
Hogy nem szarul karbantartottak a szerverek? :O
Hát nem tudom mióta játszol, én kiadás óta, 5 db 80as karakterrel fejeztem be a játékot februárban. Kocka is voltam, meg profin is játszottam, de Wotlk kiadása után januárig nem lehetett esténként raidelni Bloodscalpon a lag miatt. Aki játszott akkoriban, az tudja, hogy miről beszélek, még jó, hogy a 3.0-s top level PVE tartalmat 3 hét alatt ki lehetett farmolni egy karakternek. Aztán ott van Wintergrasp :)
Hogy lehet ilyen szarul megoldani valamit, nem tudom. A kő, papír olló pvpről ne is beszéljünk.
Az online társadalomról meg annyit, hogy a WoWban a legtöbb ember a saját érdekeit nézi és könnyen megfeledkezik arról, hogy ki mikor segített neki miben.
All in all, egész szórakoztató játék egy pár hónapig, de akármilyen jó is a közösség, a guild meg a haverok a játék nagyon hamar átcsap.
Erről jut eszembe, még mindig van 50k goldom 1k gold / 2k forint áron, ha valakit érdekelne.
*a játék nagyon hamar átcsap unalmas, repetatív szarakodásba
Egyébként meg, Bloodscalp Alliance oldal
Akashé / Kaina / Messziszél névre hallgattam. A Dkm és a palám februárban húztam fel és nem volt túl ismert, de a fenti három közül valamelyikkel csak találkoztál az elmúlt pár évben.
19.10 - nem tagadom a lehetőséget, hogy mi is hibásak vagyunk, de azért nem ilyen fekete-fehér a dolog. A köztünk levő növekvő távolsághoz pl. az is hozzájárul, hogy olyan stílusban beszél, mint a 2-vel ezelőtti hozzászóló, azaz egy kukkot se értünk belőle, mert mi ilyen elmaradott őskövületek vagyunk.
Valaki írta a tv-t, én azt sem szoktam nézni. Ha pihenni akarok, olvasok, filmet nézek, weblapot szerkesztek, vagy a barátaimmal találkozom.
3 éve, és BS télleg 1 BS szerver (már ha érted mire gondolok:) Én ragnaros ally oldalon játszok Bec néven, nem ismerlek:)
Az tény h WG 1 fos, de azon kivül normálisan müködik minden.
Nem állítom, hogy a WoW motor szempontjából nem az egyik legjobb MMO a piacon, csak egyszerűen olyan óriási hibákat engednek meg maguknak a fejlesztő fiúk és annyira szar a customer service.
Egy barátom accountját feltörték még a BC időszak közepe felé, december elején. Jó, hülye volt, de istenem, olyan alattomosak a mai keyloggerek és vírusok, hogy megeshet a legjobbakkal is. A lényeg, hogy észrevette a betörést, mert játszott, azonnal szólt, zárolták az accountját, de a cuccait eladták, a többezer goldját meg már postázták. A GM biztosította szóban, hogy minden rendben lesz, egy héten belül visszakapja az accountot a felszereléssel és a golddal együtt. Screenshot megvolt róla. Január legvégén kapta vissza az accot, tehát bő másfél hónapig szöszmötöltek és közölték vele, hogy az enchantjait és a goldját nem kapja vissza, mert a gold útját nem lehet lenyomozni MÁR (feltételezem elvesztek idővel a logok).
Na ilyen és hasonló rémtörténetek a szervert üzemeltető cégről.
Aztán ott vannak a bugok, bughalmazok, olyan gigászi bugok, amik évekig bent voltak, mindenki tudott róluk, de nem vették a fáradtságot, hogy kijavítsák. Nem hiszem el, hogy egy ekkora cégnek egy ilyen durván jövedelmező projectnek nem lett volna kerete +1 programozót felvenni, aki ezeket orvosolja.
Összeségében: a WoW egy jó játék, egy darabig legalábbis, de messze elmarad a nagy hype-ja mögött, ami körülövezi, meg amit a marketing sugall.
Én is WoW-ozok. És szerintem a WoW egy igazán könnyű, ötletes, jó stílusú , szeretni való játék. Vannak benne jó festivalok, jó cuccok, szép helyek, jól lehet chatelni xD
Vannak külömböző kisállatok, hátasok. Sőt vannak olyan dolgok is amik tényleg megnevettetik a playert :)
Azért mert a valóságba 1 kis senkik és 1 virtuális világba menekülnek, hogy legalább ott legyenek valakik mert x kardjuk van és y erősek:) Szánalom !!
Ép eszű ember nem játszik MMO-t napi 1 óra valami fps vagy akármi még elmegy, de órákra lekötő felesleges kattintgatás szerintem beteges... azt a időt barátnővel is el lehetne tölteni vagy haverokkal 1 jó sör mellet, a wowra áldozott pénzből meg lehet bulikba járni társasági életet élni (nem mikrofonon és monitoron keresztül ) hanem élőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!