Ezek közül melyiket szeretitek a legjobban?
Call of duty sorozat
Resident evil sorozat
Half life sorozat
Silent hill sorozat
Medal of honor sorozat
World of warcraft sorozat
Doom sorozat
Diablo sorozat
Egyéb sorozat
Nekem az örökös kedvencem a resident evil!
Ha nincs a felsoroltak között a kedvenc sorozatotok, akkor írjátok le. De csak sorozat lehet!
Oké végül is nem volt kötelező.
Maradjunk a RE témánál :)
Hát grat :)
Én szerintem majd még egyszer lejátszom a 2. részt. Már kezd hiányozni. Meg a RE 4-et is majd lehet.
Nem tudom miért, de szeretek Leonnal játszani :)
Amúgy neked melyik intró tetszett eddig a legjobban?
Nekem 2.
A RE 5 gold editionba, amikor Wesker vs. Jill és Chris, ez a 2. helyezett.
Gondolom már nem titok, hogy az 1. helyezett nálam a RE 5-ben van amikor Wesker vs. Chris és Sheva
Neked?
Hát nem tudnék sorrendet felállítani
Nekem igazából Darkside Chronicles összes videója tetszett. Meg igen, az 5ben is vannak állat jelenetek. De pl. szerintem az egyik leghátborzongatóbb a Zero nyitójelente, azzal a zongorával.
Amúgy király jelenet a 3ból mikor Mikhail felrobbantja magát a Nemesis-szel egyetrmben. Meg az Outbreak intrója ésatöbbi ésatöbbi :D
Meg amikor Alexia a lépcsőn lefelé átváltozik az sem rossz, ahogy Wesker kikerüli a tüzet :)
A nemesises jelenetek azok állatok, nem is jutottak most eszembe :) Meg RE 4-ben az El Gigante jelenet sem rossz.
Meg a remakeben az elején, amikor a Raccoon erdőben vannak és bemennek a Spencer villában, az is tetszett.
Igazából a RE intrók nagyon jók :)
Ezt nézd meg, nagyon nagy!!!
www.youtube.com/watch?v=HxVAQYpNmUQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!