Melyik sorozatot szeretitek legjobban?
Figyelt kérdés
Pár évig néztem a Született feleségeket, de már meguntam, most a Kínost nézem, de abból meg lement az első évad, és most egy ideig nincs tovább. Tud valaki valami nagyon jó sorozatot ajánlani???2011. dec. 31. 15:04
3/11 anonim válasza:
Én az elmúlt napokban bukkantam rá a Life Unexpected c. sorozatra, amit itthon az AXN ad 'Derül égből család' címmel... A cím alapján nem akartam megnézni, de mégis, és tetszett!
Illetve a Ments meg! is nagyon jó sztem.
7/11 anonim válasza:
Grace klinika, American Horror Story :D (kegyetlenül beteg)
8/11 A kérdező kommentje:
Én most találtam egyet, az a címe, hogy : '10 dolog, amit utálok benned' :) És nagyon tetszik. 2 csajról szól. :D
2012. jan. 3. 15:07
9/11 anonim válasza:
Kedves 7.-nek szeretném megköszönni, hogy rávilágított az American Horror Story c. sorozatra, eddig nem hallottam róla, de miután írtad megnéztem... QRVAJÓ :DDDD
10/11 anonim válasza:
Nincs mit :D Horror sorozatként most a Walking Dead-be kezdtem bele. Zombis, ez sem rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!