Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek közül melyiket szeretitek...

Ezek közül melyiket szeretitek a legjobban?

Figyelt kérdés

Call of duty sorozat

Resident evil sorozat

Half life sorozat

Silent hill sorozat

Medal of honor sorozat

World of warcraft sorozat

Doom sorozat

Diablo sorozat

Egyéb sorozat

Nekem az örökös kedvencem a resident evil!

Ha nincs a felsoroltak között a kedvenc sorozatotok, akkor írjátok le. De csak sorozat lehet!

2012. máj. 25. 19:32
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Hú, de régen játszottam a code: veronicával :S Nem emlékeztem :S

Amúgy azt nem lehet tudni, hogy hogyan halt meg Claire?

Vagy azt a damnationba fogjuk megtudni? :O Mert mondjuk egy drámai vég szerintem nagyon jó lenne egy ilyen sorozatban, az emberek jóval komolyabban vennék a játékot.

Akkor nem lehet tudni eddig?

2012. máj. 25. 21:04
 12/50 anonim ***** válasza:

Szóval a Capcom kiadott egy szöveget a hivatalos oldalán, hogy Chris megváltozik, meg hogy Piers lesz a társa stb.

És akkor elindult a fórumon a találgatás, hogy miért is és vki ezt megjegyezte, hogy valszeg ezért, mert hogy ő ezt meg ezt hallotta, szóval nem 100%.

2012. máj. 25. 21:19
 13/50 A kérdező kommentje:

Remélem csak pletyka. Mert én nagyon megkedveltem Clairet. Nehogymár meghaljon :S A Raccoon City-i incidens, a code veronica után, a degenerationon keresztül a revelationsig már eljutott, ha ilyen sok mindenen keresztülment nehogymár most meghaljon.

Gondolom szerepelt még néhány részben, csak nekem most ezek jutottak így hirtelen eszemben.

A Raccoon City-i incidenst értem RE 2-nek, Darkside chroniclesnek, meg mindennek, ami a Raccoon city-ben történt eseményeket játssza le.

De szerintem nem hal meg :/

Ha meg meghal. Hát, tovább kell lépni.

2012. máj. 25. 21:24
 14/50 anonim ***** válasza:

Szerintem szükséges vmilyen drámai fordulat, de amúgy Claire nekem is kedvenc szereplőm.

Bár más téma, hogy nekem kicsit a Zero volt csalódás, mert először arra számítottam, hogy végre megtudjuk mi történt konkrétan a Bravo csapattal, erre meg egy teljesen a sztoriba nem illő történetet kaptunk.

2012. máj. 25. 21:36
 15/50 A kérdező kommentje:

A zero nekem tetszett, az általad leírt problémán kívül!

Most találtam:

www.residentevil.hu/Resident-Evil-Magazin/Resident-Evil-6-Ujabb-informaciok

2012. máj. 25. 22:02
 16/50 anonim ***** válasza:

Csekkoltam :D

Amúgy a zero ezen felül az egyik kedvenc részem. Szal nincs gond bár a 2-t még mindeg nem veri :P

2012. máj. 26. 12:10
 17/50 A kérdező kommentje:

De igazam volt!

Tényleg a szereplők olyan körülmények közt lesznek, ahogy én leírtam!

Csak abban reménykedem, hogy nem halt meg Claire, sem Jill (mert ugye ő is fontos volt neki) és senki egyéb!

Bár szerintem ez a damnationból fog kiderülni!

2012. máj. 26. 20:47
 18/50 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az a cikk az előzetes alapján készült, amiből te is levontad a következtetéseket.

Amúgy Jill-t csaknem ölik meg "mégegyszer" igaz az 5ben csak azt lehetett hinni, hogy meghalt, de akkor az így már nem lenne poén.

2012. máj. 26. 21:38
 19/50 anonim ***** válasza:

Ja még tudod mit nem írtam?

Azt, hogy még a másik kedvenc játék-sorozatom a Metal Gear Solid, egyszerűen a japánok csak jó játékokat tudnak csinálni :D

2012. máj. 26. 21:39
 20/50 A kérdező kommentje:

Te is? Én is szeretem a metal geart!

De szerintem ne térjünk el a RE 6 témától, hiszen most az a legfontosabb.

Szerinted mit akarnak Ada Wong hasomlásától?

2012. máj. 26. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!