Ezek közül melyiket szeretitek a legjobban?
Call of duty sorozat
Resident evil sorozat
Half life sorozat
Silent hill sorozat
Medal of honor sorozat
World of warcraft sorozat
Doom sorozat
Diablo sorozat
Egyéb sorozat
Nekem az örökös kedvencem a resident evil!
Ha nincs a felsoroltak között a kedvenc sorozatotok, akkor írjátok le. De csak sorozat lehet!
Idézek az oldalról:
"nem a valódi Ada Wong, hanem egy Carla Radames nevű klón, akit a C-vírus kristályosodási folyamatának segítségével hoztak létre"
Miért? Vajon látni fogjuk az igazi Ada Wongot is?
Hát én ezt olvastam
Amúgy nem túlzottan hasonlít Adára. De amúgy biztosan ő az, az alapján ahogyan Leon reagál a dologra a 2. trailerben.
Igen, ha jól emlékszem itt találkozik Leon harmadszorra Adával.
Ugye először Raccoon City-ben, másodszor a RE 4-ben, amikor Wesker bízza meg a las plagas vírus megszerzésére, harmadszorra meg majd itt. Vagyis bocsánat, itt csak a hasomlásával.
Amúgy az oldal amit belinkeltél angol, így nem nagyon értem :P
A cikk arról szól amúőgy, hogy az a Carla RAdemes név csak egy fals adat aminek semmilyen valóságalapja nincs. Legalábbis az oldal szerkesztői szerint.
Amúgy a nem sértésből mondom vagy ilyesmi, de ha nem megy az angol akkor hogy érted meg a dolgokat játékból?
Eddig az összeshez :)
Most az operation Raccoon city-hez várom még, mert ahhoz az egyhez még nincs.
Amúgy már angolul kijátszottam, de ha lesz magyarosítás kijátszom még egyszer.
Hidd már el, hogy tudom a sztoriját az összes résznek!
Tudod, erre van a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!