Mass Effect 3 importált mentés kérdések?
Néhány infó érdekelne ME2-ből importált mentésekkel kapcsolatban.
Egy példával illusztrálnám mi érdekel:(aki még el sem kezdte az ME3-at ne olvassa!)
Van egy küldetés, amikor a Grissom Academy diákjait kell megmenteni, és a biotikus kölkök tanítója ugye Jack. Ha valaki egy olyan mentést visz át, amiben Jack nem élte túl az ME2-t, mi történik? Más lesz a tanítójuk, vagy meg se kapják a küldetést?
Ugyanezen a vonalon, a salarian bolygón ki lenne a segítőnk, ha Mordin meghalna az ME2-ben? Nem tudom van-e olyan akinek bárki(esetleg mindenki) meghalt a második rész végén, csak érdekelne, milyen befolyásoltsággal bír ez az utolsó részben.
Még nem vittem végig a játékot, csak ezek az infók érdekelnének.
Igen, mint írtam, jól összerakott és hihető teória. Eleinte (még a demo idején) volt olyan teória is, hogy Shep megzakkant a történtek miatt (Repaerök, "meghalás", galaxis kétszeri megmentése, Alpha Relay elpusztítása, előtörténettől függően a Mindoiron és/vagy Torfanon történtek, stb.), és hallucinálja a kölyköt. Ennek a "masseffectesített" változatát illesztették be az Indoctrination Theory-ba, és szépen alá is támasztották az egészet, tényleg csak egyszer-kétszer érezni hogy beleerőltetnek valamit, (amit nem értek, mert azok nélkül is teljesen megállná a helyét). Amúgy a Cerberus bázison szó esik az újraépítésről, és az implantátumokról, Shep ugye elbizonytalanodik egy kicsit, hogy vajon ő tényleg Shepard, vagy egy fejlett VI, ami csak azt hiszi.
Most hogy így írogattunk róla, kedvet is kaptam hogy kijátsszam a trilógiát megint előröl. Neki is állok asszem :D
Én is alig fejeztem be de már nyomnám is az elsőt, csak barátnőm is elkezdte és nem rondítok bele a gyorsmentéseibe, mert trilógiázni akar ő is. :D
Igen én is megnéztem a videókat, amiken Shepard állapotáról beszélnek. Kíváncsi vagyok, hogy a BioWare mit fog intézni. Adnak-e majd közérthető magyarázatot, és tényleg minden megtörtént-e, amit láttunk a végén. Mert hogyha tényleg Shepard teste van a törmelék alatt, és a végjáték megtörtént, akkor érthető miért nem szállította el őt a Normandy, egyszerűen nem találták meg. De ha onnan kezdve, hogy Shepard majdnem beleszalad a lézerbe, semmi nem igaz, akkor mi történhetett?
Ha valahogy mégis a sulykolásos/Shepard elmeroggyantos elméletet erősítik meg, akkor legalább nem lesz akkora időeltolódás valóság és álom között, maximum a lézerig vezetik vissza szerintem. Sokkal rosszabb lenne, ha egyszer csak Shepard felébredne a virágzó Földön és kiderülne, hogy minden álom volt. Mint abban a kicseszett Next - A holnap a múlté Nicolas Cage-es gagyiban. Rohadtul unfair volt, hogy a film háromnegyede egy kiba..ott nagy átverés. :D Nagyon utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!