Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass Effect 3 importált...

Mass Effect 3 importált mentés kérdések?

Figyelt kérdés

Néhány infó érdekelne ME2-ből importált mentésekkel kapcsolatban.

Egy példával illusztrálnám mi érdekel:(aki még el sem kezdte az ME3-at ne olvassa!)

Van egy küldetés, amikor a Grissom Academy diákjait kell megmenteni, és a biotikus kölkök tanítója ugye Jack. Ha valaki egy olyan mentést visz át, amiben Jack nem élte túl az ME2-t, mi történik? Más lesz a tanítójuk, vagy meg se kapják a küldetést?

Ugyanezen a vonalon, a salarian bolygón ki lenne a segítőnk, ha Mordin meghalna az ME2-ben? Nem tudom van-e olyan akinek bárki(esetleg mindenki) meghalt a második rész végén, csak érdekelne, milyen befolyásoltsággal bír ez az utolsó részben.

Még nem vittem végig a játékot, csak ezek az infók érdekelnének.

2012. ápr. 15. 22:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg szerintem alap, hogy megcáfolják, mert lehet ők tényleg nem gondoltak erre, és akkor a rajongók jobb sztorit találtak ki mint ők maguk. De megvannak a teóriának a nagyon érdekes részei, pl. hogy a kölyköt csak Shepard látja. Mert a siklóknál tényleg mintha észre sem vették volna. Akkor pedig valami tényleg nincs rendben Shep agyában, ami betudható az implantoknak, vagy annak, hogy már az Eden Prime óta nem stimmel vele valami. Ráadásul milyen szépen elmagyarázzák a Paragon és Renegade közti választást az Anderson/Illusive Man vitával.
2012. ápr. 19. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, mint írtam, jól összerakott és hihető teória. Eleinte (még a demo idején) volt olyan teória is, hogy Shep megzakkant a történtek miatt (Repaerök, "meghalás", galaxis kétszeri megmentése, Alpha Relay elpusztítása, előtörténettől függően a Mindoiron és/vagy Torfanon történtek, stb.), és hallucinálja a kölyköt. Ennek a "masseffectesített" változatát illesztették be az Indoctrination Theory-ba, és szépen alá is támasztották az egészet, tényleg csak egyszer-kétszer érezni hogy beleerőltetnek valamit, (amit nem értek, mert azok nélkül is teljesen megállná a helyét). Amúgy a Cerberus bázison szó esik az újraépítésről, és az implantátumokról, Shep ugye elbizonytalanodik egy kicsit, hogy vajon ő tényleg Shepard, vagy egy fejlett VI, ami csak azt hiszi.

Most hogy így írogattunk róla, kedvet is kaptam hogy kijátsszam a trilógiát megint előröl. Neki is állok asszem :D

2012. ápr. 19. 15:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is alig fejeztem be de már nyomnám is az elsőt, csak barátnőm is elkezdte és nem rondítok bele a gyorsmentéseibe, mert trilógiázni akar ő is. :D

Igen én is megnéztem a videókat, amiken Shepard állapotáról beszélnek. Kíváncsi vagyok, hogy a BioWare mit fog intézni. Adnak-e majd közérthető magyarázatot, és tényleg minden megtörtént-e, amit láttunk a végén. Mert hogyha tényleg Shepard teste van a törmelék alatt, és a végjáték megtörtént, akkor érthető miért nem szállította el őt a Normandy, egyszerűen nem találták meg. De ha onnan kezdve, hogy Shepard majdnem beleszalad a lézerbe, semmi nem igaz, akkor mi történhetett?

Ha valahogy mégis a sulykolásos/Shepard elmeroggyantos elméletet erősítik meg, akkor legalább nem lesz akkora időeltolódás valóság és álom között, maximum a lézerig vezetik vissza szerintem. Sokkal rosszabb lenne, ha egyszer csak Shepard felébredne a virágzó Földön és kiderülne, hogy minden álom volt. Mint abban a kicseszett Next - A holnap a múlté Nicolas Cage-es gagyiban. Rohadtul unfair volt, hogy a film háromnegyede egy kiba..ott nagy átverés. :D Nagyon utálom

2012. ápr. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!