Minecraft mentés Singleplayerben?
Figyelt kérdés
Játszottam sokat egy mentésemmel a minecraftba singleplayerba.nagyon kivolt dolgozva a map sok házat épitettem stb. de ez a mentés egyszer csak eltünt.nemtöröltem ki, semmi . csak eltünt.nemtudok semmit csinálni? nincs valahol meg a fájlok közt vagy ilyesmi ?2012. ápr. 11. 16:52
1/2 anonim válasza:
Keress rá a világod nevére hátha meg van még az.
2/2 anonim válasza:
A Minecraft, ha akarod, ha nem, egy rejtett mappába menti a fájlokat, amit meg tudsz nyitni (ha Windowsod van) erről a helyről:
C:/Documents and Settings/"saját neved"/
és ide írd be, hogy Application Data, tehát:
C:/Documents and Settings/"saját neved"/Application Data
Itt pedig a .minecraft/saves mappában megtalálod mappákra tagolva a világaidat.
Ha nem megy, írd be a Windows keresőbe, hogy: %appdata%, vagy %Application Data%; és remélhetőleg kiadja a mappát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!