Mit tegyek, hogy ne lépjen ki?
Figyelt kérdés
A NFS Carbont játszom, tegnapelőtt töltöttem le. Mikor játszani kezdtem, akkor mindig kilépett mikor elindította, de több próbálkozás után már ment. Játszottam is vele sokat egész máig, de ma, miután legyőztem az egyik csapat főnökét szerettem volna felvenni egy új csapattársat, s ekkor kilépett a játék. Ismét elindítottam, újrajátszottam a versenyt -mert nem mentette el- majd ismét ott, amikor fel szerettem volna venni egy másik társat, akkor kilépett. Mit tegyek?2012. márc. 31. 16:52
1/3 anonim válasza:
Erre a hibára emlékszem régről, de pontosan nem emlékszem hogyan oldottam meg, de azért megpróbálom:
1.: miután legyőzted a főnököt nem mész el a találkára az emberkével, hanem egyből elmented a játékot (ez a valószínűtlenebb)
2.: miután elmentél a találkára és találkoztál a faszival akkor utána nem állítod e aktívnak hanem nyomsz egy ESC (eszkép)-t, utána kidob az utcára, menü, ugrás a garázsba, ELMENTED, UTÁNA aktiválod az emberkét és utána működni fog
2/3 A kérdező kommentje:
köszi utólag is de úgy oldottam meg (mivel nem lehetett elmenteni előtte) hogy elmentem a találkára majd nem állítottam be aktívnak hanem rögtön elmentettem szóval a második verzió. ;) azóta már végig is vittem a játékot szóval tökmindegy :D de azért köszi szépen :)
2012. ápr. 2. 16:44
3/3 Thgg válasza:
Nekem is ez volt a gond angienél de én is rájöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!