Vámpír naplók vagy Alkonyat? Ian, Paul vagy Robert? Nina Dobrev vagy Kristen Stewart? Aki nem szereti az ne is lépjen a kérdésre, mert csak egy idióta fecsérli olyanra az idejét amit nem is szeret. Köszönöm.
Szia!
Könyvben az Alkonyat részei tetszettek,a film csak akkor érdekes,ha előtte megnézed,utána olvasod el
A vámpírnaplók első évadát 2x néztem már meg,nagyon tetszik.
De inkább a történet,mint a szereplők,mert bőven elmúltam már 15:)!
Így a színészekről nem mondanék semmit,vagyis csak annyit,hogy tetszik az eredeti hangjuk...
A lány szereplők közül Nina hitelesebb,mint Bella
Bella csak az első részben játszott jól(szerintem)
az alkonyat tényleg csak könyvbe jó.. nagyon nem szeretem a 3 főszereplőt benne. a szereplőválogatást nagyon elrontották.
a VD-t imádom könyvbe is és sorozatba is .. én most nézem 3szorra a sorozatot és még mindíg nem bíom megúnni. imádom:D és a kedvencem Ian.. a VD- nem is lenne az igazi Ian nélkül. annyira jól alakítja a szerelmes roszfiút.. és nina.. nina nagyon jó színész.. egyszerre két szerepe is van és jól alakítja mind2őt
Hát VD.
Az Alkonyat tényleg csak könyvbe jó, de ott is romantikus kategóriába. Akkor olvasom, ha épp "szerelemre" vágyok. Ha megnézem filmben, akkor csak is felirattal, mert a szinkron borzasztó szar. A szereplők... Kristen külsőre passzolna a szerephez, de színészi teljesítménye elég gyatra... Robert szerintem jó színész, csak nem erre a szerepre... :/ A többieket le sem írom...
A VD-t nem olvastam még könyvbe, de szerintem a sorozat simán felülmúlja. Egyszerűen imádom. Sokkal jobb a sztori, mint a Twilight-é. Nina magasan jobban játssza a szerepét, mint Kristen. A fiúk pedig... Paul és Ian is nagyon jó, mindkettő ááá. *-* De választani nem igazán tudnék, mindkettő egy szinten van. Ha azt mondanám, hogy Paul egy hajszállal előrébb van... Hát... Kis lelkifurdalással, de ezt mondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!