Vámpír naplók vagy Alkonyat? Ian, Paul vagy Robert? Nina Dobrev vagy Kristen Stewart? Aki nem szereti az ne is lépjen a kérdésre, mert csak egy idióta fecsérli olyanra az idejét amit nem is szeret. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 20:17
11/27 anonim válasza:
Nekem az Alkonyat jobban tetszett. Nem is igazán tudom, hogy miért, de szerintem könyvben is és filmben is simán lekörözi a Vámpírnaplókat, bár lehet hogy azért vagyok ezen a véleményen, mert az Alkonyattal ismerkedtem meg előbb. Lehet hogy ha a vámpírnaplókat láttam/ olvastam volna előbb más lenne a véleményem. Így tehát az Alkonyat a jobb!
12/27 anonim válasza:
Nekem alkonyat könyvben és Vámpirnaplók sorozat tetszett :) és én Paul fan vagyok :)
13/27 anonim válasza:
VAMPIRE DIARIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IAN & NINA :] !
14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó egyetértek:)
2010. aug. 3. 10:43
15/27 anonim válasza:
inkább Alkonyat,a Vámpírnaplók csak másolatr(igazából viszont az Alkonyatot másolták a Vámpírnaplókról,szóval a Vámpírnaplók az igazi)Különben az Alkonyat sztem nem jó inkább a 2. és 3. rész(Újhold,Napfogytakozás.
16/27 anonim válasza:
Szerintem Nina sokkal szebb, mint Kristen...
Ha a férfiakat nézzük, akkor sztem Taylor és Ian a nyerők nálam P:...
17/27 anonim válasza:
Egyértelmű: VÁMPÍRNAPLÓK!!
Az alkonyat gagyi..
18/27 anonim válasza:
VAMPIRNAPLOK:) SZERINTEM A VAMPIR NAPLOK SOKKAL JOBB MINDEN SZEMPONTBOL.ES AZ CSAK HULYESEG HOGY A VAMPIR NAPLOSOK LEMASOLTAK AZ ALKONYATOT MERT A VAMPIR NAPLOK KONYVET L.J SMITH 1991BEN IRTA ES ADTAK KI RA EGY KIS IDORE PAR HONAPRA.AZ ALKONYAT PEDIG 2004BEN IRODOTT.SZOVAL: IAN ES PAUL ES NINA DOBREV FOR EVER
19/27 anonim válasza:
Szerintem jó az Alkonyat is, de a Vámpír naplók sokkal jobb, jobbak a szinészek és jobb a történet is. Amugy nekem Paul (Stefan) a kedvencem valamint Nina (Elena).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!