Vámpír naplók vagy Alkonyat? Ian, Paul vagy Robert? Nina Dobrev vagy Kristen Stewart? Aki nem szereti az ne is lépjen a kérdésre, mert csak egy idióta fecsérli olyanra az idejét amit nem is szeret. Köszönöm.
Természetesen Vámpírnaplók *Imádom*
Paul vagy Ian? Nehéz kérdés..Szerintem mindegyik:D
És akkor inkább Nina mint Kristen..:D
Ian, Ian, Ian<33
Robert ronda:S sry
Vámpírnaplók: mert a sorozat 1000szer jobb sőtt még a könyv is és az alkonyat egy nagy koppintás a vámpírnaplókról (sokkal hamarabb lett megírva a vámpírnaplók)
a fiúk közül: Ian életben is sorozatban és könyvben is a kedvencem de ha a sorozatbeli jellem alapján kellene választani akkor Pault mondanám. Robert meg szerintem förtelmesen néz ki.
lányok: NIna egyértelmüen. sokkal szebb és tehetségesebb is. kristen szerintem nem valami szép bár meg kel hagyni h a könyv bellát elég jól alakította. de néztem már filmjét is és azokban igy ugyanilyen. szóval csak véletlen egybeesés hogy pont olyan a jelleme amilyen bella.
Nehéz szívvel,de Vámpírnaplók.Megjegyzem,nem gondoltam volna,hogy valaha ezt mondom:D
Régen iszonyatosan imádtam a Twilight-ot,vagy 5x elolvastam mindegyik részét könyvbe,és én nagyon-nagyon szerettem a filmet is :] Évekig nagy rajongó voltam,minden hónapban twilight-maratont tartottam,és megnéztem mind a 4 részt. Még a szüleimmel végignézettem,nem is 1x :D
Még most is imádom, de egy hajszálnyival mégis jobban szeretem a TVD-t:]
Mert a vámpírnaplók...fúú..nagyonnagyonnagyonnagyon tetszik:DD
Nem olyan régen,talán egy hete kezdtem el ,és megnéztem mind a három évadot.Már alig várom a 4.-et.
Nagyon megszerettem:]]
Szereplők:
Lányok közül egyértelműen Nina nálam a befutó,bár én nagyon megkedveltem Kristen filmbeli énjét is,de mind külsőségekre,mind színészileg,Nina a nyerő.
A fiúk közül régen nagyon odavoltam Edward-ért.Nem Robertért,Edward-ért,mert szerintem valóéletben valami borzalmasan néz ki,de viszont a filmben nemrossz,szóval hiába néz ki jobban Jacob,Team Edward:D
Viszont a tvd-ben már nehezebb dönteni a fiúk között,de én inkább Ian-t választanám :]]
Szóval nehéz szívvel,de azt kell h mondjam: Vámpírnaplók:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!