Hogyan tudom a Mass Effect 1-et és 2-t magyar nyelven játszani?
csak azért emeltem ki a kérdést, mert megoldottam a dolgot, és szeretném, ha hasonló problémával rendelkező emberek is ismernék a megoldást, csupán emberi szolidaritásból:
itt a mass effect 1 teljes magyarítása, csak kövessétek a rövidebb megoldás instrukcióit, és a játék tökéletesen fog működni (én az instrukciók végrehajtása előtt a helyetekben az 1-es és a 2-es patchet is feltenném)
A Mass Effect 2 magyarításához még nem leltem módot, de ha sikerül azt is megoldom.
en anno a me2-ot a xider-rol szedtem le, magyaritassal eggyutt
a magyaritasok.hu-n nezted?
Mass Effect 2 működő magyarítás az alábbi címen:
remélem hasznát veszi az aki hasonló cipőben járt mint én, és netán erre tévedne. Sok szórakozást hozzá!
És ezenfelül egyes hozzám hasonlóan elvetemült egyéneknek mondom, hogy a Mass Effect 3 fordítási munkálatairól is találtam információkat, és igencsak jól halad a munka, lassan kezünkben tarthatjuk majd a M.E 3 magyar verzióját is!
Mass Effect:
/torrent/4212280/Mass.Effect.PROPER-reloaded_[AiTB]
Mass Effect 2:
torrent/6950994/Mass_Effect_2_(v1.02)_(ALL_DLC_Included)_(Full_Game)
Mass Effect 3:
torrent/7080595/Mass_Effect_3-RELOADED
Mass Effect 3 DLC Unlocker:
torrent/7081986/Mass.Effect.3.DLC.Unlocker-RELOADED
és nézz utána a patcheknek is, azt már nem akarom kikeresni, de nem nehéz megtalálni őket csak --> Google
Köszönöm a segítséget!
Mindent, úgy csináltam ahogy leírták, de a feliratok sajnos nem magyar nyelven vannak a Mass Effect 1-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!