Mass Effect 1. Valaki megszánna a magyar nyelvi fáljaival?
Figyelt kérdés
A MF1 ugyebár régi játék és úgy van kiirva hogy magyarul jelent meg, na de nekem történetesen nem magyarul van meg, és ilyen nagy játékot nem akarok letölteni (mégegyszer ráadásul) - se megvenni - viszont ez nem CoD hogy az angoltudásom elég lenne. Szóval ha valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a magyar nyelvi fájlokat azt felpontoznám. Kösz.
Ja és igen utánanéztem a neten.
2012. márc. 9. 18:26
1/10 anonim válasza:
háát pedig kénytelen leszel letölteni megint mert mivel magyarul jelent meg ezért nincs hozzá külön magyarosítás.... ha meg te nem találtad meg a fájlokat neten nem is lesznek fent sehol mert minek raknák fel akárhova.. :D
2012. márc. 10. 09:36
2/10 anonim válasza:
Igenis lelehet tölteni magyarítást a ME1-hez attól még hogy magyarul jelent meg és amúgy ha akarod innen letöltheted :D
Mázlitok van. Akinek kell: wwwPONTmediafirePONTcom/?x6akbloc0mcothb
2013. márc. 3. 12:11
4/10 Kokavecz Attila válasza:
szia!egyedűl a Te linked "élő" még mert a többi csak úgy van de nem működik ezért:
KÖSSZI! :D
2016. jan. 27. 18:58
5/10 anonim válasza:
Úgy imádom az ilyen okos beköhögéseket hogy "magyarul jelent meg" aki ezt állítja az vagy dobozosan vette meg vagy torrentről szedte le a játékot! Mert se steam-en se Origin-en nem támogatott a magyar nyelv! Szóval mielőtt hülyeséget írnátok előtte vegyétek meg a játékot online mert nem véletlenül érdeklődik ez iránt a kérdező!
Köszönöm!
2016. márc. 6. 17:29
6/10 Kassash válasza:
AZ előttem írónak, aki ugyebár kiakadt az okoskodó kreténeken. Ugye, magyarok vagyunk, és ránk jellemző hogy mások előtt okosnak adjuk magunkat és játsszuk az eszünket pedig fingunk sincs róla hogy miről van egyáltalán szó. Én ezen már csak jót röhögök.
2016. jún. 27. 10:52
7/10 anonim válasza:
Amúgy én úgy csináltam meg végül hogy torrentről leszedtem a játékot feltelepítettem és a nyelvi fileokat átmásoltam!
Kicsit körülményes de így 100% hogy müködik
2016. jún. 29. 19:15
8/10 Wolf8911 válasza:
Ugye mennyire bosszantóak ezek a "magyarul jelent meg válsaszok"? Főleg, hogyha csak most így nagyjából 8 év után szeretne hozzájutni az ember, és már csak szinte mindenhol digitálisan szerezhető be (pl. Originen és Steamen) és azokban ugye már nincs magyar nyelv. Egy hasznos választ azért találtam, az az orosz patches majd utána magyar patches. Nincs gondom az angollal, sokaknak jól jöhet. Azt a linket használtam, amit valamelyik értelmes ember megosztott itt, köszönet neki érte :) Sajnos nekem nem engedi közzétenni a linket. Esetleg a fájlokat felrakom magyarítások.hu-ra ezt a patchet. Ezzel a programmal fel lehet patchelni orosz nyelvűre, majd utána magyarra. Már jó későn írtam, de talán akik szintén hasonló cipőben járnak mint ti, azoknak még hasznos lehet.
2016. nov. 20. 10:38
9/10 anonim válasza:
Jól jön mert nosztalgiából azért én néha előveszem a játékot! Mert engem nagyon lebilincsel a története! :)
2016. nov. 23. 11:52
10/10 Max0007 válasza:
2018 valaki? :) én most próbálom a nyelvet átállítani de megint nem emlékszem hogy is volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!