Kezdőknek milyen mmorpg játékot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ne legyen nagy a gépigénye de rohadt jó legyen!!! :D2012. febr. 19. 11:35
2/10 anonim válasza:
Wow a legjobb mmorpg összes közül még akkor is ha csak törtön nyomod de jó szerón kell nyomni
3/10 A kérdező kommentje:
túl régi
2012. febr. 19. 17:23
4/10 anonim válasza:
attól hogy régi nem lesz szar játék am meg van hozzá kiegészitő azok nem régiek. de itt vannak ezek Fable 3,Skyrim,Dragon age 1-2 Dungeon siege 3
5/10 anonim válasza:
Probáld ki a Metin2 öt ne halgas másra hogy szar szerintem job mint a wow
6/10 anonim válasza:
MMO: Rohan: Blood Feud, Runes Of Magic, Star Trek online, Perfect World, Muonline, Wow, Aion.
Sima RPG: The Elder Scrolls: Oblivion, Skytim és akár a Morrowind, The Witcher, Mass Effect, Kotor I-II, Dragon Age I-II,
Google: Free To Play MMORPG vagy Free MMO cimkékkel keress ;) Lesz gyűjtő oldaluk, onnan válogathatsz.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 25. 13:15
8/10 anonim válasza:
az ötödik válaszoló hány éves lehet, 8-9?
amúgy kezdőknek szerintem MUonline tökéletes, sikerélményed lesz bőven, csak a sütés bonyolult kicsit, dehát gugli, meg az ember előbb-utóbb úgyis megtanulja. :D
9/10 anonim válasza:
Nem 8-9 vagyok :D :D ez sértő :P Attól hogy szerettem az mmo-kat :P Chh :D
10/10 anonim válasza:
dekaron.
segítek ha kell (ez esetben privát üzi)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!