Nokedli007 kérdése:
Nem tudok tovább jutni az Okamiba (PS2). Valami feladatoto kihagyhattam?
Figyelt kérdés
Vettem egy PS2 játékot az Okamit.Még a játék elején vagyok.A Hercegnőnek kell megkeresnem a harcos kutyáit.Már csak 1 kutya kell.Nem beszél velem amíg nem döntök meg egy ˝ásó rekordot˝.Eredetileg a kérdésem h ez hol van.A városba amelyikbe a Hercegnő van ott már megtaláltam a kutyákat.Azon kívül még elkell menni 3 városba ahol 1-1- kutya van.Mind a 2-t megtaláltam csak azt nem tudom hogyan győzzem le a 3-dikat amelyik az ásás rekordot akarja.Valószínü h kihagytam valamelyik pályát?Mi lehet a gond?Aki játszotta kérem segítsen! :´(2012. jan. 21. 13:40
1/2 A kérdező kommentje:
S.O.S.
2012. jan. 31. 12:04
2/2 Beáta Kovács válasza:
Kamiki village ban van és Mrs.orange nál kell kiásnod azokat az akármiketés az utolsót amit kiástál oda kell vinned a gyereknek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!