Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb tank a World of...

Melyik a jobb tank a World of tanks-ba?

Figyelt kérdés

A két tank közül melyiket érdemes fejleszteni?

Pzkpfw 35 vagy Pzkpfw 38H735?

A fejlesztés alatt a Mount Equipment-re gondolok és azok közül is melyik lenne a jobb? Egyenlőre a 2es szinten maradok aztán majd tovább lépek.

Amúgy GOLD-ot Klánháborúkban lehet szerezni, nem csak rendes pénzért?

2012. jan. 17. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Pzkpfw 38H735-t sokkal jobb én azt fejlesztettem és nem bántam meg. Sokkal gyorsabb és könnyebb a manőverezni vele, meg a tűzereje is nekem jobban adja.
2012. jan. 17. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké akkor maradok annál amúgy te miket raktál rá?

De ha lesz sok zsém akkor megcsinálom fullra a PZ35-öt is sztem

2012. jan. 18. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő egy fos. Nincs védelme.
2012. jan. 23. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Pzkpfw 38H735 az prémium tank nem lehet fejleszteni a 35(t)-t igen. Amúgy a 38H az maga kategóriájában brutál amolyan "miniMaus"-ként lehet jellemezni ;) 35(t) nekem volt és nagyon szerettem mert jó a tűzereje és mozgékony is a páncélja is viszonylag jó persze fullosan. A 38H-hoz viszonyítva viszont kicsit gyenge, de a 38H-t nem lehet fejleszteni.
2012. febr. 2. 18:52
 5/5 anonim válasza:
Klánháborúkban lehet kapni GOLD-ot ha területet szereztek... De csak Tier 9-10 és Tier 7-8 SPG-k ajánlottak! ;)
2012. márc. 14. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!