Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wowban miért nem szeretik az...

Wowban miért nem szeretik az emberek a Gnome-t?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért van olyan kevés gnome a többi fajhoz képest.
2012. jan. 7. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert gagyi.

csak olyan játszik vele, aki PvP-n ki akarja használni a kisebb méretből következő nehezebb észrevehetőséget.

2012. jan. 7. 23:48
 2/9 A kérdező kommentje:
És azt meg tudod fogalmazni nekem hogy miért gagyi, mert ez érdekelne leginkább .
2012. jan. 7. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Faji képessége hol a búbánatban használható?

Sehol, még PvP-n sem.

2012. jan. 7. 23:51
 4/9 A kérdező kommentje:
ööh, tudtommal, Hasonló az emberéhez, annyi különbséggel hogy ez mérgeket, csapdákat hatástalanít, pl. Naxxramasi Póknál remekül be válhat.
2012. jan. 7. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Például én azért nem mert ronda. Nekem ez is bőven elég. Mindenki máshogy játszik, én szeretem beleélni magam a szerepbe, hiszen szerepjáték, de egy gnóméba nem tudom.
2012. jan. 8. 00:11
 6/9 anonim ***** válasza:

gnomerugó + noggerfogger + smaller feast = ultrakicsi gnómrugó , nemvesznek észre :D

Tank warinak ráadásul kur.ajolnézki hogy ott a pici szar fogja a kiba*zottnagy boss-t :D

2012. jan. 8. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Magyarul én szeretem :D De pl nekem nagyon nem jön be a troll , és az orc férfi , blood elf férfi szerintem meg bu*is warinak jonizki t13ban viszont :D
2012. jan. 8. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:

ezek hülyeségek amiket it előttem összehordanak.

a gnomeokat eredendően azért utálják mert a wow előtt nem is lehetett róluk hallani a warcraftban. De a wowban meg hirtelen a semmiből elég sokan megjelentek közülük.

Az, hogy kicsik meg csúnyák később jött hozzájuk.

Az h alig láthatóak marha nagy hülyeség mivel a neve akkor is ott látszik fölötte plusz aki nem törtös nyomi az már tudja h nem csak az egérrel lehet targetelni...

2012. jan. 8. 03:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Mongya a pro gyerek a taurirol mi ?xd
2012. jan. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!