Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Elder Scrolls V Skyrim-ben...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Az Elder Scrolls V Skyrim-ben ha megszerzek a shuotot, miért nem tudom rátenni a bal vagy a jobb kezemre, mint a többi varázslatot?

Figyelt kérdés
A többi varázslatot álltalában rá lehet tenni pl a bal kattintásra... ezeknél meg csak favoritba clehet venni vagy mi..
2011. dec. 10. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
nem lehet őket beállitanni mivel a szájával használja őket egy szája van így csak egyet tudsz egyszerre használni.
2011. dec. 10. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Külön gomb van a használatukra.
2011. dec. 10. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, de melyik gomb?
2011. dec. 11. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a controls menüben. Nekem nem alapbeállítás, szóval nem tudom.
2011. dec. 11. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Ohh megvan! köszi a tippet! :D Egyébként kétkezes fegyóval vagyok, pedig az egykezest szeretem, a pajzs miatt ! a Shoutok-at le kéen forítani, mert fogalmam sicns melik mire jó ! :D egyedül a storm callra jöttem rá, hogy egy vihart csinál, ami gyilkolja úgymond vilámmal az ellenségeket! :D
2011. dec. 11. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A MorroHun team fordítani fogja játékot, de ez egy RPG. És mivel RPG rengeteg szöveg van benne (meg könyvek is), szóval szerintem egy darabig el fog tartani nekik.
2011. dec. 11. 18:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen azt sejtettem, de nem értem, hogy miért nem csinálnak egy egyszerű fordítást? Pl elsőnek a fajok+ varázslatok lennének lefordítva, amik lényegesek, a maradékot pedig ráérne
2011. dec. 11. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég érdekesen (már-már ocsmányan) nézne ki, ha a játék fele angol, a másik fele pedig magyar lenne. De nem tudom.
2011. dec. 12. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
a fire breath shout tuzet "hány" az ellenfelre, a dragonrend lehivja a sarkanyt, a call dragon hivja a sarkanyod, az az un... force eldobja az ellenfelet:D, asszem van vmi slow time ami lelassitja az idot, tobb nem jut eszembe fejbol sry :P
2012. nov. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!