SEXKÉRDÉS kérdése:
Az Elder Scrolls V Skyrim-ben ha megszerzek a shuotot, miért nem tudom rátenni a bal vagy a jobb kezemre, mint a többi varázslatot?
Figyelt kérdés
A többi varázslatot álltalában rá lehet tenni pl a bal kattintásra... ezeknél meg csak favoritba clehet venni vagy mi..2011. dec. 10. 10:52
1/9 anonim válasza:
nem lehet őket beállitanni mivel a szájával használja őket egy szája van így csak egyet tudsz egyszerre használni.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem, de melyik gomb?
2011. dec. 11. 12:21
4/9 anonim válasza:
Nézd meg a controls menüben. Nekem nem alapbeállítás, szóval nem tudom.
5/9 A kérdező kommentje:
Ohh megvan! köszi a tippet! :D Egyébként kétkezes fegyóval vagyok, pedig az egykezest szeretem, a pajzs miatt ! a Shoutok-at le kéen forítani, mert fogalmam sicns melik mire jó ! :D egyedül a storm callra jöttem rá, hogy egy vihart csinál, ami gyilkolja úgymond vilámmal az ellenségeket! :D
2011. dec. 11. 17:56
6/9 anonim válasza:
A MorroHun team fordítani fogja játékot, de ez egy RPG. És mivel RPG rengeteg szöveg van benne (meg könyvek is), szóval szerintem egy darabig el fog tartani nekik.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen azt sejtettem, de nem értem, hogy miért nem csinálnak egy egyszerű fordítást? Pl elsőnek a fajok+ varázslatok lennének lefordítva, amik lényegesek, a maradékot pedig ráérne
2011. dec. 11. 21:07
8/9 anonim válasza:
Szerintem elég érdekesen (már-már ocsmányan) nézne ki, ha a játék fele angol, a másik fele pedig magyar lenne. De nem tudom.
9/9 anonim válasza:
a fire breath shout tuzet "hány" az ellenfelre, a dragonrend lehivja a sarkanyt, a call dragon hivja a sarkanyod, az az un... force eldobja az ellenfelet:D, asszem van vmi slow time ami lelassitja az idot, tobb nem jut eszembe fejbol sry :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!