én még 1 résszel sem játszottam, de elég RPg fun vok, és elég sok mmorpg-vel meg stratégiai leginkább fantasy játékkal játszottam.viszont az elder scrolls nagyon megfogott a belső nézettel.nagyon jó lett sztem.de érdemes vele játszaani? nehéz? bármilyen véleményt írhattok :)
Jó lett, bár az "év rpg-je" címmel nem értek egyet. A harmadik része a mai napig szarrá alázza a Skyrim-et. De ettől függetlenül, plána hogy nem játszottál még TES játékkal, így ez is baró cucc lesz.
RPG fun vagy? Tanuljuk már meg...
fun = móka/szórakozás
fan = rajongó (illetve más szövegkörnyezetben ventilátor)
2011. dec. 9. 19:17
2/11 Queasy válasza:
Jó a lényeget megint kihagytam... itt egy videó ami úgy nagyjából elmondja, hogy mire lehet számítani:
nekem bejön és szerintem jobb mint a 3-om sokat dob rajta a 3hoz képest a sokkal fejletebb fizikai motor, grafika meg ilyenek
2011. dec. 9. 20:12
4/11 anonim válasza:
epp az a baj, csak a grafikab..iknak tetszik a jatek,
2011. dec. 9. 20:49
5/11 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb a morrowind-nél, egyetlen egy dolog volt ott jobb, a környezet, a világtérkép. Az sokkal változatosabb volt. De amúgy a Skyrim messze veri az eddigi összeset, elég csak a küldetések összetételét és mennyiségét nézni, beszélnek a karakterek, az animációk, stb. Számomra az év játéka, elkezdem, és alig bírom abbahagyni.
2011. dec. 9. 21:20
6/11 anonim válasza:
Játsz vele ne hagyd ki:)
de Oblivion t is ajánlom azért nekem mindég az lesz a kedvencem több évig elvoltam vele
Skyrim kicsit más már
Morrowind meg mikor kijöţ is elavult volt
de világa iszonyuan nagy és nagyon jó alapokat adot a folytásokhoz:)
kerekitve pontozva
Morrowind 7 (egyedi vélemény ha morrovind fanokaţ nézük felhuzhasa az én véleményem 8 ig vagy ha öszes kiegészítövel nézük)
Oblivion 10 (föleg shivering isles kiegészítövel)
Skyrim 9
2011. dec. 10. 19:02
7/11 anonim válasza:
A skyrim sokkal jobb, mint a 3. rész. Boxon nyomom és a grafikai nívótól néha leesik az állam. Komolyan, olykor megállok és csak nézelődöm...Visszatérve: hosszú, kalandos, gondolkodós játék a skyrim, amivel kb 150 óra mókád lesz, mire 95%-ra kiviszed:)
Én PC-n próbálgattam, holnap veszek Xboxot, és nagyon hajlok afelé, hogy megvegyem hozzá eredetiben, mert megéri az árát. Gyönyörű tájak, változatós játékmenet, vérbeli RPG, egy főszállal, több mellékszállal. Szerintem hihetetlenül jó játék, és megérdemli az év játéka címet!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!