Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The elder scrolls v skyrim-ben...

SEXKÉRDÉS kérdése:

The elder scrolls v skyrim-ben is van aréna? Csak mert idáig nem találtam!

Figyelt kérdés
Az oblivionban volt... :D
2011. dec. 4. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én sem. De szerintem google-ben ez két szó lenne: "skyrim arena"
2011. dec. 4. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
nincs.
2011. dec. 5. 00:17
 3/9 A kérdező kommentje:
már keresgéltem, de maga a játékról sem találtam semmit kb... Pedig annyira azért nem új... de az Oblivionról legalább van leírás..
2011. dec. 5. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Látom akor oblivional játsztál

hát akor sok ujitás lehet bene:s

aréna nekem is tetszene:s

2011. dec. 8. 18:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hiszem, hogy van aréna itt, pedig az egy bazi nagy dolog lenne! én pl az Oblivionba kitaláltam, hogy kéne egy olyan kiegészítő, amivel az arénában küzdhetsz, úgy, hogy miután kivitted a játékot, utánna generáljon mindig ellenfelet, és akkor nem lesz a 10 küldetés után vége az arénázás! mert szeritnem az volt a legizgalmasabb! :D
2011. dec. 10. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Játszotam vele tegnap este

hát nagyon Gothic os már:s ami még a kisebbik baj de szerintem sokkal kiseb mint oblivion pedig az meg morrowind töl volt kiseb:s aztánaz a homály a térképen nem valami jó meg ha jól látom minden ilyen téli vidékes inkáb csak semilyen helyet nem leltem még csak falukat hol van az a rengeteg barlang meg rom ami edigiekben volt?

aztán maga a motor teljesen oblivioné csak kicsit felszépitgeték

hát eddig még sokkal töbet vártam töle

aztán az irányítás is elégé nehézkes

Fable böl lopták a kezelö felületet kb.

hát...

Oblivon után eddig nagy csalódás de hátha több játékidö után azért jó lesz

2011. dec. 10. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:

A "kivégzéses" hatások azok jók na de ez se újdonság a játékokban

(nem az elejére gondolok:D

hanem amikor belasul a kép és megölöd elenfelet)

2011. dec. 10. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszik, és elég sok barlang van pedig!

Még csak 15 lv vagyok, de nem küldizgetek, csak mászkálok, nekem például bejön! De az aréna nagyon hiányzik, sőtt szívesen játszanék egy olyasmi rpg-vel, ahol csak gladiátorkodás van, de olyan mint a skyrim...

Egyébként majdnem olyan mint az oblivion, de azért kicsit jobban tetszik nekem, vannak újítások stb...

2011. dec. 10. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Kicsi??? :O Inkább csak kisebb. De gondolj bele, az Oblivion tájai inkább csak tájak voltak, kevés ellennel, és untig ismert környezettel. Itt minden él, és mozog, végre normális animációk a kinti részeken is, ha már az egészet felfedezted, akkor kimondhatod, hogy neked ez kicsi.
2011. dec. 16. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!