Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan pakoljam szét az Elder...

Hogyan pakoljam szét az Elder Scrolls Skyrimet?

Figyelt kérdés
Megvan az összes rzr filelok. De mikor kinyitom Winrarral az első, ahogy kell kirakja az egészet mint ahogy lesz majd szétpakolva. De mikor elkezdem a szétpakolást csak az első rzr-01 filet pakolja szét. Nem ír ki errort de a többit nem pakolja szét utána és úgy mutassa a fájlokat ami 1.6 Giga kellene hogy legyen 0 Byte. Nem lehet telepíteni. Csak az elsőt pakolja szét. Mit csináljak?
2011. nov. 24. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Vedd meg.
2011. nov. 24. 00:16
 2/8 A kérdező kommentje:
rendes választ kérek, és ma már senki nem vásárol originális játékokat. fizessek 15 ezer forintot?
2011. nov. 24. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kerül 15 ezer forintba sehol sem. Még konzolokra sem, nemhogy pc-re. Ez a játék meg nagyon megéri a pénzét, mert fantasztikus lett.
2011. nov. 24. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
De, szerencsére még sok tisztességes ember van. PC-re 10 kHUF, bőven megéri.
2011. nov. 24. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
tolts le 1 normalis verziot, a tied csak 1 fake aranyjavito
2011. nov. 24. 12:22
 6/8 anonim válasza:

"rendes választ kérek, és ma már senki nem vásárol originális játékokat. fizessek 15 ezer forintot?"

Én szoktam venni eredeti játékokat.Nem töltöm le őket agyatlanul halomra mint régen,aminek még a felét sem láttam a mai napig.Kb kéthavonta veszek egy új játékot(vagy pc vagy xbox360) viszont ezeket általában végig is játszom.15000ért meg nem kell megvenni a legújabbat-bár ha a legújabbak futnak a gépeden akkor játékra is telne szerintem nem csak gépre-,lehet várni 1-2 hónapot ami elég drasztikus árcsökkenést eredményez általában. Mindemellett léteznek használt eredeti játékok is,az eredeti ár töredékéért.Szerintem elég sok előnnyel jár ha nem letöltött játékkal vacakol az ember,ezért is nem fogom a boxom se flasheltetni.Ja és persze nem töltöm a fél életem a gép előtt ezért se szükséges hogy kupacokban álljanak itthon a dvdk.

2011. nov. 25. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Yah FAKE, Big Fake.
2011. nov. 26. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:

nagy okosságok már rég megoldottam.

a program 7zip.

2011. dec. 1. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!