Hogyan pakoljam szét az Elder Scrolls Skyrimet?
"rendes választ kérek, és ma már senki nem vásárol originális játékokat. fizessek 15 ezer forintot?"
Én szoktam venni eredeti játékokat.Nem töltöm le őket agyatlanul halomra mint régen,aminek még a felét sem láttam a mai napig.Kb kéthavonta veszek egy új játékot(vagy pc vagy xbox360) viszont ezeket általában végig is játszom.15000ért meg nem kell megvenni a legújabbat-bár ha a legújabbak futnak a gépeden akkor játékra is telne szerintem nem csak gépre-,lehet várni 1-2 hónapot ami elég drasztikus árcsökkenést eredményez általában. Mindemellett léteznek használt eredeti játékok is,az eredeti ár töredékéért.Szerintem elég sok előnnyel jár ha nem letöltött játékkal vacakol az ember,ezért is nem fogom a boxom se flasheltetni.Ja és persze nem töltöm a fél életem a gép előtt ezért se szükséges hogy kupacokban álljanak itthon a dvdk.
nagy okosságok már rég megoldottam.
a program 7zip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!