Hogyan pakoljam el a cuccaimat helytakarékosan?
gondolok az égvilágon mindenre.
számítogép asztalon a zsinórókat papírokat.
suli cuccokat könyveket
ruhákat..
leírom milyen szekrényeim vannak:
egy nagy akasztos szekrény 2ajtos felül 2polc..
egy hosszú tükrös alul 3fiók , felül 5polc..elvileg cipősszekrény
és egy komód 4hosszú fiókkal..
komódban van a legtöbb ruhám de összegyűrődnek..
konkrét ötleteket kérek szekrénybe ki hogy pakol mit hova hányadik polcra stb..képeket imádnám!!!
sminkcuccotokat miben tároljátok?
kence izékat? testápolo stb..
a számítógép zsinórjait össze lehet fogatni ilyen kis műanyag valamivel (tudod), azokat a könyveket amit használsz lejjebb pakold, amiket kevésbé azt feljebb, a ruhákat amik hajlamosak a gyűrődésre tedd akasztóra.:)
remélem tudtam azért segíteni:)
kötegelő :D
a papírokat irattartóba ( [link] )
a fiókba, bugyit, zoknit, sálat, sapit, fürdőruhát tegyél, valamint olyan dolgot, ami gyűrődhet. ha van kisebb fiókod, oda mehet a smink.
gyűrődős cuccot vállfára, és akaszd be a szekrénybe.
könyvet, sulis dolgot az íróasztal fölé polcra (nekem is ott volt)
szekrénybe: középső részen a gyakran használt. alsó részen cipő. felső részen idényruhák (nyáron a téli, télen a nyári)
nem minden szekrény megfelelő ám mindenhova, én is már jópárat kidobtam mert több helyet foglalt el mint amennyit bele lehet pakolni.
A ruhákat ruhásszekrényben vállfára akasztva, a hajtogatós polcos xar! Azt dobd ki te is!
Ha asztali géped van szintén dobd ki, és vegyél egy laptopot, mert fele annyi kábel és a villanyszámla is kevesebb!
Könyveknek könyvespolc, egyértelmű.
A sok kis műtyűrnek, meg a legjobb egy fali polc ami olyan mint egy excel táblázat, csak fiókjai vannak cellák helyett amikre mindegyikre fel tudod írni hogy mi van benne.
hello
vennék én laptopot csak adj rá lét :D
azért köszi a többi segítséget!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!