Elvihetik a végrehajtók az én cuccaimat apám tartozása miatt?
Most vettem észre , hogy a postaládában van egy felszólítás vagy valami hasonló, hogy kint járt nálunk a végrehajtó szeptember 10.-én. Nem volt otthon senki, ezért ráírta a papírra, hogy valahol meg kell jelenni szeptember 26-án. Apám természetesen ki sem nyitotta a postaládát(amúgy sem bontja ki soha a felszólításokat, és csak neki van kulcsa a postaládához)így nem jelent meg az adott helyen 26.-án. Ma kihalásztuk a levelet a postaládából, szóval ma tudtuk meg az egészet és most itt pánikolunk, hogy mi lesz, nehogy rendőrökkel jöjjenek majd ki....
Apám lesz.rja az egészet, haza se jön, azt mondja, hogy vigyék nyugodtan:(
Most mit csináljunk? Van joguk hozzányúlni pl. az én vagy a bátyám dolgaihoz?
hát sehogy sem tudom bebizonyítani, hogy az enyém:(csak a laptopomról, mert arról megvan a szerződés és nem apám vette szerencsére....
Az a baj, hogy menteném a cuccaimat, csak kellene utánfutó amit nem tudna szerezni, mert egy csomó ismerősének van, meg ugye egy kocsi is kéne ami elhúzza. Ha viszont tényleg holnap jönnének én nem tudom mit csinálnék:S Apám meg azt mondja, hogy vigyenek csak el valamit, mert akkor lenyugszanak egy darabig, de mi van ha az én szobámból visznek el valamit?:(
Ezt a kamu szerződést én már fel sem vetem, mert nekem nincs beleszólásom, akármit mondok úgyse úgy lesz, meg hát ez nyilván apámnak is eszébe jutott már, csak kb. lesz.rja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!