Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvihetik a végrehajtók az én...

Elvihetik a végrehajtók az én cuccaimat apám tartozása miatt?

Figyelt kérdés

Most vettem észre , hogy a postaládában van egy felszólítás vagy valami hasonló, hogy kint járt nálunk a végrehajtó szeptember 10.-én. Nem volt otthon senki, ezért ráírta a papírra, hogy valahol meg kell jelenni szeptember 26-án. Apám természetesen ki sem nyitotta a postaládát(amúgy sem bontja ki soha a felszólításokat, és csak neki van kulcsa a postaládához)így nem jelent meg az adott helyen 26.-án. Ma kihalásztuk a levelet a postaládából, szóval ma tudtuk meg az egészet és most itt pánikolunk, hogy mi lesz, nehogy rendőrökkel jöjjenek majd ki....

Apám lesz.rja az egészet, haza se jön, azt mondja, hogy vigyék nyugodtan:(

Most mit csináljunk? Van joguk hozzányúlni pl. az én vagy a bátyám dolgaihoz?

2011. okt. 9. 17:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
20 L vagyok
2011. okt. 9. 17:46
 2/13 tetro ***** válasza:
nincs. de hogy bizonyítod be, hogy az a tiéd? a lakás kinek a nevén van?
2011. okt. 9. 17:53
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Az ő tartozása nem téged terhel. Az ingóságokat addig vidd át egy baráthoz és kész.
2011. okt. 9. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Van a levélen telefon szám amin a végrehajtó elérhető.Hívjátok fel de talán célszerűbb lenne személyesen megkeresni és elmondani neki a helyzetet.
2011. okt. 9. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Írjatok egy kamu albérleti szerződést hogy egy akár kitalált embernek kiadtátok a lakást és ő lakik ott meg a cuccok is az övéi.
2011. okt. 9. 18:23
 6/13 A kérdező kommentje:

hát sehogy sem tudom bebizonyítani, hogy az enyém:(csak a laptopomról, mert arról megvan a szerződés és nem apám vette szerencsére....

Az a baj, hogy menteném a cuccaimat, csak kellene utánfutó amit nem tudna szerezni, mert egy csomó ismerősének van, meg ugye egy kocsi is kéne ami elhúzza. Ha viszont tényleg holnap jönnének én nem tudom mit csinálnék:S Apám meg azt mondja, hogy vigyenek csak el valamit, mert akkor lenyugszanak egy darabig, de mi van ha az én szobámból visznek el valamit?:(

Ezt a kamu szerződést én már fel sem vetem, mert nekem nincs beleszólásom, akármit mondok úgyse úgy lesz, meg hát ez nyilván apámnak is eszébe jutott már, csak kb. lesz.rja...

2011. okt. 9. 23:04
 7/13 A kérdező kommentje:
amúgy nem lakásunk van, hanem családi házunk és apám nevén van. Azt mondta nekem , hogy ha holnap kijönne a végrehajtó(csak én leszek itthon) mondjam azt, hogy ő már nem lakik itt, csak hébe-hóba jár haza, alig látom. Magyarul hazudozzak össze-vissza.:S
2011. okt. 9. 23:07
 8/13 A kérdező kommentje:
*Az a baj, hogy menteném a cuccaimat, csak kellene utánfutó amit *Ő tudna szerezni, mert egy csomó ismerősének van, meg ugye egy kocsi is kéne ami elhúzza.
2011. okt. 9. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Mennyire erős az ajtó, mert ha eléggé akkor legjobb ha be se engeded őket. Vagy te felajánlasz vmit ami nem a tiéd feltéve hogy van vmi értékes ott.
2011. okt. 9. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már egyszer voltak itt és nem merem megcsinálni, hogy nem engedem be, mert el fog durvulni, lehet rendőrökkel jönnek majd ki...(neten olvastuk)
2011. okt. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!