Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A The Elder Scrolls V Skyrim-b...

A The Elder Scrolls V Skyrim-ban a ball klikkel nem tudom a varazslatokat meg fegyvereket betenni a jobb vagy bal kezbe. Van-e egy patch amivel meg lehet oldani a problemat?

Figyelt kérdés
Mouse (PC) : mouse buttons not responding both for attack function and in the menu's for selecting weapons/spells. same mouse buttons function navigating to the menu but once over inventory items become non functional. (disable the "360 controller" setting in the gameplay menu and they should work?)
2011. dec. 5. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A szöveg alapján csak ki kellene szedni a 360 controller használatát a settingsben. Ez megvan?
2011. dec. 5. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha de nem segitett.
2011. dec. 5. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom a megoldást, mert én konzolon játszom vele, de biztos hogy itt nem patch-re van szükséged, hanem a beállításokkal kell valamit szöszölni. Ha meg letöltött a játék, akkor az is lehet para.
2011. dec. 5. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam ezen a problémán az első update segített.
2011. dec. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!