A skyrimben hol találok vérfarkasokat?
Figyelt kérdés
Csak azért mert vérfarkas szeretnék lenni és azt olvastam hogy ehez kell a vérük.
Ja és ha kell valami a vérfarkasok vérének megszerzéséhez akkor az is írja le valaki pls.
2011. dec. 3. 17:29
1/11 anonim válasza:
whiterunba csatlakozhatsz a companionokhoz és akkor megtanítanak rá. de am még én se találtam csak úgy jámbor farkasembert, meg van egy quest sorozat valahol délen ami ad egy gyűrűt amivel átváltozhatsz
2/11 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 4. 05:52
3/11 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem hogy whiterunban hol találom ezeket a companinokat? Valami eldugott sötét helyen vagy csak simán egy házban?
2011. dec. 4. 06:41
4/11 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam őket :)
2011. dec. 4. 07:20
5/11 anonim válasza:
Ja, és egy nap csak egyszer, de át tudsz változni vérfarkasból emberré, vagy fordítva, azt hiszem X/Z gombbal.
6/11 anonim válasza:
Ha sikerült írd le létszi kb mennyi ideig vagy az. Én találkoztam eggyel egy barlangban az egyiket szétvágták gondolom kisérleteztek rajta a varázslók a másik az egy ketrecbe volt bezárva. Csak akkor nem tudtam hogy meg lehet inni a vérét
7/11 Wolfe867 válasza:
És hol találom azt Az embert aki adja a küldit?
8/11 anonim válasza:
Whiterunban, az öreg kovácsnál, az a tojás alakú épület, pont a vár mellett. Na abba van. A nevére mér nem emlékszek. Abba tőbb embertöl is.
9/11 Wolfe867 válasza:
Köszy
Még egy kérdés szerintetek a mágust mijen fajjal kezdjem?
10/11 anonim válasza:
Szerintem semmi, próbáltam az lenni. Egy fegyveres szana szét abál, nem jó. A legjobb a fejvadász karakter= lopakodás max, íjászat, egykazes fegyver, zártörés. Ez nagyon komoly, mindenkit kinyirsz és észre sem vesznek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!