HELP, , én akarok lenni a Robot Unicorn-ok ásza. D: Hogy lehetséges ez azon kívül, hogy olyan előre tér látásom legyen, hogy ne menjek neki 1 robbanó csillagnak sem, vagy sziklának sem? D:
Figyelt kérdés
...lehet csalni? $: D:2011. nov. 6. 23:08
11/21 anonim válasza:
Dante válasza: Az nemtúlsok... biztos hogy a z-t és az x-et használod? szex közben mérnem menne? gondolj bele ott állsz az asztal elött a kanod beteszi és temeg csukottszemmel csak csapkodod a billentyűzetet.esélyes hogy WC lesz belőle(:
12/21 anonim válasza:
Dante válasza: WC World reCordxDD nem a wécé
13/21 anonim válasza:
23:18... akkor ha szex közben nemmegy marad a többi.de tényleg miért ilyen fontos ez? a japán csingek ugyis leköröznek akármit teszel...
14/21 A kérdező kommentje:
,,szóval nincs csalás? ok. köszi... És szerintem néha kicsit eltérhetnél a szextől.. -.-'
2011. nov. 6. 23:41
15/21 anonim válasza:
23:18 épp azt tettem. nemorcoskodj mert probaltam segiteni
16/21 A kérdező kommentje:
..okés köszönöm. (:
2011. nov. 6. 23:43
17/21 anonim válasza:
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby........I, I love you like a love song, baby
18/21 A kérdező kommentje:
,,hát ez?? O:
2011. nov. 7. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!