HELP, , én akarok lenni a Robot Unicorn-ok ásza. D: Hogy lehetséges ez azon kívül, hogy olyan előre tér látásom legyen, hogy ne menjek neki 1 robbanó csillagnak sem, vagy sziklának sem? D:
Figyelt kérdés
...lehet csalni? $: D:2011. nov. 6. 23:08
2/21 anonim válasza:
a megoldást ennek fényében kapod
3/21 anonim válasza:
irhatnál kort is és hogy mennyire értesz a számitogépekhez.
4/21 A kérdező kommentje:
..lány vagyok.. (:
2011. nov. 6. 23:21
5/21 A kérdező kommentje:
20. (:
2011. nov. 6. 23:22
6/21 anonim válasza:
Dante válasza: Príma én akkor fiu leszek,és olyan 26év körüli. a megoldás amikor jön szakadék akkor zét nyomsz amikor jön csillag akkor hamar x-et, de ha nemmegy reflex szerüen akkor gyakorolj velem:$
7/21 A kérdező kommentje:
,,gyakoroltam már rá legalább 1 éve... :(
2011. nov. 6. 23:29
8/21 anonim válasza:
23:18vagyok. Éld bele magad a zenébe játszz pucéran vele,,,próbálgass ilyeneket hátha egyik összejön.. próbálj részegen játszani vagy szex közben,vagy akár fejenállva. lehet hogy csak egy ilyen hatás kell...mert cheat-et nemtalálsz hozzá az tuti
9/21 anonim válasza:
Dante válasza: kiscsillag mennyi a rekordod?leakarsz győzn valakit? miért ilyen fontos?
10/21 A kérdező kommentje:
,,úú szex közben? D: ..az nem menne szerintem. D: D: ..hát olyan 5-6000 körül, pedig nyomom neki ezerrel.. :(
2011. nov. 6. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!