Anime tv csatorna!?
Figyelt kérdés
tényleg van oylan tv csatorna ahol egész nap animéket adnak...az animax az nem mert ott csak este van...2011. nov. 6. 22:08
21/25 A kérdező kommentje:
uccsó válaszoló valóban gyerek vagyok (13) dehát ez miért baj? O.o
2011. nov. 7. 20:15
22/25 anonim válasza:
Én is 13 vaok és szerintem tök jó lenne ha lenne anime adó a nap 24 órájában csak a pénzügyi helyzet miatt tényleg nehéz és ezt jól tudom és az első kommentem arról szólt hogy egy időre biztosan lenne elég anime amit összeszedhetnének és nem az egyéb okokról!
23/25 anonim válasza:
Kérdező, nem baj, hogy gyerek vagy, semmi gond vele. Csak amikor valakinek nem lehet semmit elmagyarázni, mert úgy viselkedik, mint egy kölyök. Normálisan elmagyaráz az ember valamit, de csak ugyan azt az egy dolgot hajtogatja és nincs meg annyi esze, hogy érveljen.
A másik, hogy sokan felteszik a kérdést, hogy miért bántják, aki animét néz, bárki válaszol és olyan ordenáré stílust vesz fel, hogy hihetetlen. Volt egy kiscsaj, akárki akármit írt neki, ingerülten és hisztisen válaszolt. Az ilyenek csak a többi animefant szégyengetik, nem szeretem, ha az ilyen éretlen kis kölykökkel egy kalap alá vesznek.
24/25 anonim válasza:
én is szintén 13 vagyok. De ha lenne is olyan csatorna akkor se lenne jó. megmondom miért: naruto minden évadját minimum 3× ismétlik,bleach is szintén. yu yu hakuso-t láttam már vagy 5× és már azóta leatták 2× tsubasa kapitányt is vagy 5× ismételték. sliearsz (vagy mi) (szléjörsz) azt is már minimum 3×. arra meg bezzeg k*baszott lusták hogy szinkronizlják a részeket. Meg vannak itt bőven animefanok,de nincs annyi hogy megérné egy csatorna. jólvan hogy reggel 6 este 11- most gondolj bele egy középiskolás rreggel6-kor már nincs itthon, 16-ra hazaér,19-ig tanul. aztán még 2 órban nyomja a facebookot meg a többit. marad 2 óra amibe feltételezzük pont az megy amit utál,és a hentait meg nem szereti. Meg amúgy is tök gáz a szinkron. én már neten nézem. de tegnap láttam egy részt,és majdnem felborultam a székben,hogy ehez képest a japán sokkal jobb (főleg sakura hangja). bár van olyan ami magyarul a jobb (tessa- az FMP-ból) de ez nagyon ritka. 50 animéből 1×.Meg amúgy is, adnának ezen a csatornán 5 féle animét. én abból garantálom hogy csak 2-őt szeretnék. vagy annyit sem. mert nekem pl. az one piece meg az soul eater,fairy tail nem jönnek be,de igazán népszerű animék. szóval nem éri meg.
25/25 anonim válasza:
Szerintem egy olyan megoldás lenne jó, hogy általános ázsia csatorna, tehát az animék mellett lennének dorama sorozatok, keleti filmek, és japán-koreai zenei műsorok, az illik anime mellé nem amcsi műsorok tölteléknek amit az animax csinált, nem csoda hogy megszűnik, animefanokat zavarták az amcsi műsorok, a többieket meg az animék,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!