Anime tv csatorna!?
Rengeteg olyan anime van amit leadtak már ezelőt jó pár évvel! Azokat összegyüjtik és lenne egy jó csatorna! Van olyan amit TV2 vagy RTL szinkronizált vagy Jetix ( mert ezen is mentek jó animék) stb. Ilyen animék pl. Dragon Ball, Dragon Ball Z, Sailor Moon, Pokemon,Sámán király, Digimon, Tini Nindja Teknőcök stb.
Vagy feliratosak mint a Pokol LÁny, Spirál, Ayakashi Ayashi meg még rengetek olyan van amit már rég nem adnak peddig nagyon jók!!! Ezekből lehetne TV csatornát csinálni! Van olyan aminek több száz része van!!!
Még mindig nem értem, hogy mi értelme lenne egy olyan csatornának, ahol olyan animéket ismételgetnének éjjel-nappal, amiket már leadtak, rosszabb esetben többször is. Igen, vannak köztük szórakoztató sorozatok is, de csak azért nem köttetnék be egy csatornát, hogy ugyan azokat nézzem állandóan.
Megismétlem, itt a pénz is lényeges, nem két fillérbe kerül semmi. Egy csatorna felállítása, a munkatársak megfizetése, sorozatok beszerzése... Jobb esetben évekig, évtizedekig működő csatornáról beszélünk. Nem tudnák eltartani magukat önállóan, főleg ha csak ismétléseket adnának.
De ha nem vesznek semmi újat, egyre kevesebb ember fogja nézni. Ezen nem tudom, hogy mi a nehezen érthető. Oké, egyszer végignézel rajta egy sorozatot, legyen mondjuk a Jigoku shoujo (mert azt nem volt rossz XD). Oké, megnézted és tetszett. Leadják megint, és megint, és megint, mert ki kell tölteni az adásidőt. Amikor már ötvenhatodik alkalommal látja az ember, nem olyan szórakoztató.
Gondolj bele egy olyan emberbe, mint én. Az általad említett sorozatok közül néhány kivételével mindet láttam, vagy pedig egyáltalán nem tetszik, mert nem stílusom. Viszonylag sok animét láttam. Én már nem fizetek elő rá. Akármennyire furcsa, ezzel nem vagyok egyedül, sokan vannak hozzám hasonlóak, főleg a 20+-os korosztályban. Akkor az anime rajongók közül már nagyon sok kiesik. Ha elindítanak egy csatornát, akkor szerintem az lenne a cél, hogy minél több embert érdekeljen, hogy megérje a fenntartása.
hát egy nap nem 0-24-ben menne az anime...pl: reggel 6-től mehetne enime mondjuk este 11-ig és utána hentai vagy műsor szünet...lehetne betenni a műsor adásba filmeket is...
amúgy nem direkt írtam a játékok témába a kérdést elnézést, elvégre "nem kell velem foglalkozni" nem igaz?:D utálom az ilyen embereket...na mind1 köszi a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!