A sims3-ban ha lovat kellene megjelenítenie a képernyőn, lefagy a gép. A rendszerkövetelményekkel minden oké, de akkor mi a baja?
Ha család létrehozásánál, vagy simán játék közben meg kellene jelennie egy lónak, akkor lefagy a gép abban az értelemben, hogy a színek sötétebbek lesznek, kicsit opálosak, az egér mozgatható, de nem használható semmire. Tehát tulajdonképpen tölt, de tudom hogy az életbe nem végezne. A többi tárgyal, simmel, állattal semmi baja csak a lóval. (Asszem a gépem nem bírja a lóbolondokat -.-) De egyébként a házikedvenc demójánál is ez volt. Csak a ló létrehozásánál "fagyott" le.
A rendszerkövetelményeknek 98%ban megfelel a gépem, mert minden megvan ami kell, amiből meg esetleg kisebb van mint kellene abból meg kettő van a gépemben, szóval az kárpótolja. Van vmi ötletetek?
így tudod megnézni: - win xp: start menü - futtatás menü - begépeled: dxdiag, majd bejön egy ablak, ott képernyő fül
- win 7-nél ugyanez csak a dxdiag-ot nem a futtatás mezőbe, hanem start menü és alul a keresés mezőbe kell beírni
- mac-nél nem tudom hogy van
Einstein vagy... Na megnéztem amit mondtál, (am XP-m van)
Nekem ezeket írta ki(igaz a fele most szükségtelen, de azért leírtam):
Név: NVIDIA GeForce 7600 GT
Gyártó: NVIDIA
Processzor: Integrated RAMDAC
Össz. memória: 250.0MB
Aktuális üzemmód: 1280X1024 (32 bit) (60Hz)
Monitor:Plug and Play
Fő nv4_disp.dll
Verzió 6.14.0010.9147 (angol)
Dátum: 2006.08.11
WHQL embléma: Igen
Mini VDD: nv4_mini.sys
VDD:n/a
DDI verziója: 9 (vagy magasabb)
A játék (sims 3 pets) követelményei(XP-re):
CPU 2,0GHz-esP4 processzor vagy ezzel egyen értékű
RAM 1 GB
Merevlemezen legalább 3,5 GB szabad hely, + 1GB hely az egyedi tartalmaknak és mentéseknek
Videokártya 128MB-os Pixel Shader 2.0 támogatással
Ehh.. kicsit hosszú lett xP
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!